Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ Η ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΤΗΣ: "ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ..."

Δηλώνει αμετανόητη, προφανώς όχι μόνο για τις γυμνές φωτογραφίσεις της αλλά και για το ότι εντάχθηκε στο προδοτικό κόμμα του Σαμαρά. Συνεπώς δεν θα μετανιώσει κι αν αύριο-μεθαύριο ψηφίσει μνημόνια που θα τσακίζουν τον λαό! 
Μπορείτε να την ψηφίσετε και αυτή την κυρία. 
Δείτε λοιπόν τι ακριβώς δήλωσε η κα Δούνια: 
Μιλώντας σε διαδικτυακό ιστότοπο απάντησε ως εξής: «Είναι κάτι...
αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρω­ποι που θα προσπαθούν να σε μειώ­σουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο. Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογρα­φίες».
 
Για να καταλήξει:«Οι περισσότεροι προτιμούν να αναδημοσιεύσουν ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία πριν από είκοσι χρόνια από το να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση».
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΣΤΗ ΝΔ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΑ , ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΥΖΟΚΩΛΑΡΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΒΥΖΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ , ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ 29αρα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ .ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.ΕΣΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ .
    ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΤΩΡΑ ,ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ .
    ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ YOUPORN.COM , ΣΤΟ JIZZHUT.COM , ΣΤΟ XNXX.COM ΚΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ;

    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ,ΕΧΕΙΣ ΨΑΛΙΔΑ ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ;

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΡΟΤΙ ΧΡΩΜΑ.

    ΑΝΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή