Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΕΚΛΟΓΕΣ ''ΤΕΛΟΣ''!!!ΤΟ ΝΕΟ EXIT POLL ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!

Οι 2 πιο έγκυρες δημοσκοπήσεις που υπάρχουν αυτή την ώρα αναρτημένες στο διαδίκτυο, δείχνουν καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ !! Δείτε ποια θα είναι η διαφορά τους...
Alco
Σε δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 32,9%, έναντι 26,3% της Νέας Δημοκρατίας (διαφορά 6,6%).

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι με 5,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, το ΚΚΕ με 3,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,6% και οι Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ με 1%.

GPO

Σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 6,7 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Ν.Δ., σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία GPO (MEGA).

Ειδικότερα, στο ερώτημα «αν αύριο είχαμε βουλευτικές εκλογές ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε;», το 33,4% των ερωτηθέντων απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 26,7% Ν.Δ.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,1%, το ΠΑΣΟΚ και «Το Ποτάμι» με (από) 5%, το ΚΚΕ με 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,9%. Το ΛΑ.Ο.Σ συγκεντρώνει 1,4%. «'Αλλο Κόμμα» 2,4%. Λευκό/'Ακυρο 0,4%. Αδιευκρίνιστη η ψήφος του 9,3% των ερωτηθέντων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου