Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! "ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ" ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΝΕΦΟΣ. ΔΕΙΤΕ...

Το ανέφεραν και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. 
Εδώ και αρκετή ώρα έχει αρχίσει ένα μπαράζ πτήσεων αεροσκαφών πάνω από τον αττικό ουρανό τα οποία...ξερνάνε το τεχνητό νέφος (γεμάτο βάριο και αλουμίνιο;;;) με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα τεχνητό νέφος πάνω από το λεκανοπέδιο της Αττικής. 
Δείτε κι εσείς τι γίνεται τώρα πάνω από τα...κεφάλια σας...

 
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από 15 λεπτά. Αυτή την ώρα, μέσα σε 15 λεπτά η νέφωση έγινε πυκνότερη. Δείτε στην κάτω φωτογραφία τη λευκή λωρίδα νέφους από το αεροσκάφος που πέρασε πριν από λίγο, Τα αεροσκάφη τις τελευταίες 2 ώρες δεν έχουν σταματήσει να οργώνουν τον Αττικό ουρανό! 

6 σχόλια:

  1. Μας ψεκάζουν οι αλήτες καρκίνο και θάνατο με την ανοχή των σιχαμένων κυβερνήσεων της αριστεράς και της δεξιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ κατάλαβα, κι εσείς ΑΝΕΛ ψηφίζετε; Φαίνεται σας ψεκάζουν για να δεχτείτε το 3ο μνημόνιο αδιαμαρτύρητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ........ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΘΑ ΕΠΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ .

    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 35000 ΠΟΔΩΝ ( 10668 ΜΕΤΡΑ Ή 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 668 ΜΕΤΡΑ) ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ,ΡΩΣΙΑ Ή ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ Ή ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ,ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ (FLIGHT INTERNATIONAL ROUTES)

    ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΣΙΑ - EIRHNIKO - ΝΟΤΙΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ) ,ΥΠΕΡΙΠΤΑΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ TWC ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ Ή INSTABUL ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΟ.

    ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ;
    ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ , ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα πρόκειται για σύννεφα. Το φαινόμενο είναι φυσιολογικό, όπως φυσιολογικό είναι να έχουμε μέσα μας περισσότερο αλουμίνιο και απο το κινητό μας, και 120 άνθρωποι να πεθαίνουν κάθε χειμώνα από ...κρυολόγημα. Οσο για τον καρκίνο είναι φυσιολογικό να πεθαίνουν πολλοί ανθρωποι απο αυτόν. 7 δις πληθυσμός είμαστε πολλοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο που στην Ελλαδα ειμαστε λιγοι και καλοι και θελουν να μας ξεκανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή