Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ 5,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ-ΚΟΛΑΣΗ!!!

Η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχτεί μέτρα-φωτιά 5,2 δις ευρώ. Με μεγάλες αυξήσεις σε αλυσίδα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών! Η οικονομία της...


χώρας στραγγαλίζεται, με μια όμως μεγάλη διαφορά. Φαίνεται ότι στήθηκε ένα πολύμηνο σκηνικό-μπλόφα προκειμένου να φτύνεται ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά για να μην έρθουν τα χειρότερα, ώστε να μην υπ΄ραξουν εκρηκτικές αντιδράσεις! Ο κόσμος δηλαδή θα χάψει το παραμύθι ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε όσο καμία άλλα, αντιστάθηκε απέναντι στους δανειστές και έκανε μια έντιμη συμφωνία! 
Όμως, αυτή η δήθεν έντιμη συμφωνία, φέρνει μαζί της την κόλαση! Η μικρομεσαία τάξη θα σακατευτεί τελείως. Οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες θα εξοντωθούν, μια και οι αυξήσεις στον ΦΠΑ και η μείωση της αγοραστικής δυνατότητας του λαού θα νεκρώσει την αγορά. Τα νησιά, που ήδη πλήττονται από τη λαθρομετανάστευση, θα νεκρωθούν από τουρισμό με την αύξηση στον ΦΠΑ! Μέχρι και μείωση στις εξοπλιτιστικές δαπάνες συμφώνησε η κυβέρνηση σε ποσό που φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ! Ο Γιούνκερ πιέζει όμως να μειωθούν οι δαπάνες ακόμη περισσότερο (400 εκ. ευρώ)! 
Η κόλαση είναι μπροστά μας. Με την υπογραφή της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή της δεξιάς ΑΝΕΛ!!!

1 σχόλιο:

  1. Το έφαγε το παραμύθι ο λαός.Τρέχει στις πλατείες για να γίνει το άλλοθι του ''αριστερού'' Τσίπρα.Θα του μείνει όμως η ''εθνική υπερηφάνεια'',ότι τους ''ταράξαμε'' στη διαπραγμάτευση...λίγο το έχεις!! ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή