Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΚΟΨΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΕΙΣΤΕ Κ@@Ο ΝΑ ΣΑΣ Π@@@@@@ΜΕ"! ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

Τι περισσότερο έκανε η Ιταλία το 1940 όταν ζητούσε άδεια για να περάσουν τα στρατεύματά της από τον ελληνικό χώρο; Το ίδιο και χειρότερο δεν κάνουν σήμερα οι δανειστές όταν ζητούν -ουσιαστικά- κατάργηση του στρατού; Ο Μεταξάς τους είπε ΟΧΙ! Αυτοί εδώ οι κουτεντέδες επί 5 χρόνια έχουν σκύψει το κεφάλι και αφήνουν τους εγκληματίες της ΕΕ να σκοτώνουν τον λαό!!! 
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το defencenet.gr να δείτε για ποια ευρωπαϊκά πολιτικά καθάρματα μιλάμε στους οποίους δεν λέμε ΟΧΙ!
Σύμφωνα με τρισέλιδο κείμενο, επαναδημοσιεύουν οι F.T. (είχε...

συνταχθεί από τους πιστωτές το 2012 για πρώτη φορά), με το οποίο οι δανειστές ζητούσαν μείωση της στρατιωτικής θητείας στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (οι οποίες δεν επαρκούν ούτε για την φύλαξη συνόρων) με την προτροπή "να αξιοποιηθεί η ρομποτική τεχνολογία (drones), που επιτρέπει π.χ. τη φύλαξη των συνόρων χωρίς απασχόληση έμψυχου δυναμικού"!
Δηλαδή θα στέλνουμε τα drones να παρατηρούν τους Τούρκους που θα κάνουν παρέλαση σε έδαφος, θάλασσα και αέρα. Και θα μετατρέψουμε τις ΕΕΔ σε ... παρατηρητήριο!
Σύμφωνα με το έγγραφο "οι στρατιωτικές δαπάνες παραμένουν στο 2,3% του ΑΕΠ εν μέσω κρίσης, δηλαδή περίπου στα επίπεδα της Βρετανίας, διατηρώντας έτσι την Ελλάδα στην τρίτη θέση μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ, δηλαδή πίσω μόνο από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία"!
Άρα πρέπει να μειωθούν συνολικά οι δαπάνες και κυρίως να μειωθεί η στρατιωτική θητεία γιατί οι στρατιώτες "Τρώνε πολύ", όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο!
Και προτείνουν Νέα Δομή στις Ένοπλες Δυνάμεις γιατί η νυν θεωρείται "ξεπερασμένη" και αφού θα βάλουμε ρομπότ να μας ενημερώνουν για τις τουρκικές παραβιάσεις, οι ΕΔ μπορούν να μειωθούν κατά 40%!
Και για προγράμματα αμυντικών επενδύσεων, ούτε λόγος: Να κοπούν όλα και να μειωθούν 40% οι αγορές για ανταλλακτικά!
Επίσης να μειωθούν οι αμοιβές των στελεχών των ΕΔ και να σταματήσουν να βγαίνουν σε υπηρεσία πριν τα 65 χρόνια τους, όλα τα στελέχη!
Το εμπόδιο για να περάσουν αυτές οι μεθοδεύσεις, λένε οι FT είναι ο Π.Καμμένος των ΑΝΕΛ που δεν θα δεχθεί κάτι τέτοιο.
Γιατί δεν προτείνουν κατε'υθείαν την πώληση της Ελλάδας στην Τουρκία, έτσι ώστε να "κλείσει" και το χρέος;

1 σχόλιο: