Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!!!

Μαγική παιδική παράσταση θα γίνει την Παρασκευή 19.06 στις 8:30 το βραδάκι στο Κηποθέατρο Παπάγου. Πρόκειται για πραγματικά μιά εξαιρετική παράσταση για παιδιά από παιδιά στην οποία πρωταγωνιστεί...

η πολυβραβευμένη παιδική χορωδία ROSARTE, η οποία έχει 15 χρόνια πορείας υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα. 
Αποτελείται από 230 επίλεκτα παιδιά ηλικίας 6 έως 19 ετών. Περιλαμβάνει τρία τμήματα, το τμήμα φωνητικής προετοιμασίας, το παιδικό και το παιδικό - νεανικό.
Το παιδικό και παιδικό - νεανικό τμήμα, διδάσκει και διευθύνει η Ρόζη Μαστροσάββα. Το τμήμα φωνητικής προετοιμασίας διδάσκει η Μαρίζα Βαμβουκλή. Στο πιάνο συνοδεύει η Τζένη Σουλκούκη.


Η ROSARTE έχει χαράξει μία σπουδαία πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Είναι η μόνη ελληνική χορωδία που έχει κερδίσει δύο φορές χρυσό μετάλλιο από Ολυμπιάδες Χορωδιών ( GRAZ / Austria 2008 & RIGA/Latvia 2014)και συνεργάζεται τακτικά, μεταξύ άλλων, σε συναυλίες με όλες τις συμφωνικές ορχήστρες και τις επαγγελματικές χορωδίες της χώρας μας.

Ανάμεσα στις πιο αξιόλογες εμφανίσεις της αναφέρουμε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη Χορωδιακή Ολυμπιάδα του 2008 (WorldChoirGames, Graz, Αυστρία) , στην κατάκτηση του δεύτερου χρυσού της μεταλλίου στην Χορωδιακή Ολυμπιάδα στη RIGA της Λετονίας (WCGames 2014)και την κατάταξή της στις καλύτερες παιδικές χορωδίες του κόσμου.
Επίσης την συμμετοχή: στην τελετή έναρξης των Special Olympics με τον Εθνικό μας Ύμνο (Παναθηναϊκό Στάδιο, 2011),στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας προς την Αγγλία με τον Ολυμπιακό Ύμνο (Παναθηναϊκό Στάδιο, 2012), στις μεγάλες χριστουγεννιάτικες συναυλίες της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις όπερες Tosca (Μέγαρο Μουσικής 2011 και Ηρώδειο 2012), Carmen (Εθνική Λυρική Σκηνή, 2010 & 2011), Pagliacci (Ηρώδειο, ΕΛΣ, 2009 & 2011), Τannhäuser (Μέγαρο Μουσικής, 2009),στην όπερα μπαρόκVenus & Adonis ( Μέγαρο Μουσικής 2015)στην Ακαδημία Αθηνών τιμώντας τον σπουδαίο Θεόδωρο Αντωνίου (2015)κ.α.

Σημαντική επίσης είναι η δραστηριοποίηση της χορωδίας σε αφιλοκερδείς συναυλίες για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως ενδεικτικά, σε εκδήλωση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Μέγαρο Μουσικής, 2011),στο παιδικό τμήμα του καρδιολογικού νοσοκομείου «Ωνάσειο», στο ογκολογικό τμήμα του «Παίδων», στο «Υγεία» και στο «Μητέρα», σε εκδηλώσεις για τη "Φλόγα", τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και ΑΜΕΑ, την "ActionAid"(2013, ηχογράφηση σε cd των “Onirama”) και την "Πίστη" (Φλοίσβος), σε γηροκομεία , κ.ά..
Τον Απρίλιο του 2015 δόθηκε μία μεγάλη συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών τα έσοδα της οποίας προσφέρθηκαν στο φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας.

Τον Μάιο του 2015 ,η παιδική χορωδία ROSARTE παρουσιάστηκε στη Μόσχα ,προσφέροντας τέσσερις απαιτητικότατες συναυλίες, προσκεκλημένη από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας. Η εκπροσώπηση της την χώρα μας στο σπουδαίο Πασχαλινό Μουσικό Φεστιβάλ της Ρωσίας , στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ανανεώθηκε η πρόσκληση στη ROSARTE για το 2016.

Στους άμεσους στόχους της αποτελεί κ η συμμετοχή της στην επόμενη χορωδιακή Ολυμπιάδα στο SOCHI της Ρωσίας.

Πάρτε μια ιδέα από την μαγική χορωδία στο παρακάτω βίντεο:
Περισσότερα για την παάσταση στο παρακάτω προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/events/809966955790391/

2 σχόλια:

  1. Και εγώ ανώνυμος είμαι,δεν είμαι όμως χαζός σαν κι' εσένα ρε φίλε,να τα βάζω συνεχώς με κάποιον που στο τέλος-τέλος της γραφής την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος και την κάνει καλά! Έχεις προσωπική εμπάθεια,γι' αυτό σου λέω μια παροιμία του σοφού λαού, ''το γινάτι βγάζει μάτι'', πρόσεχε λοιπόν...!Τέλος,πές μου γιατί το σχόλιο το έστειλες τρείς φορές,μήπως για να μας δείξεις ότι είσαι τριμάλακας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΧΑΧΑΧΑΧ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΙΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΝΣΟΥΝΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ

      Διαγραφή