Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

"ΤΟ PRIDE ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ"!!!

του Διαμαντή Καρασούλα

Η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση της πρωτεύουσας είναι πλέον το Athens Pride. Τραγική διαπίστωση τόσο για μια ευρωπαϊκή πόλη του 2015 όσο και για την πόλη που γέννησε ιστορικά τον πολιτισμό και τις επιστήμες...

Για πρώτη φορά φέτος -πέρα από τους παραδοσιακούς υποστηρικτές της "παρέλασης" Καμίνη και Μπουτάρη- η εκδήλωση "υπερηφάνειας" των ομοφυλοφίλων έγινε με την θερμή υποστήριξη και συνδρομή του κυβερνώντος κόμματος. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε ενεργά στην διοργάνωση («το Pride τούτο είναι του κινήματος»), η Περιφέρεια Αττικής έβαψε τις διαβάσεις των πεζών στο κέντρο στα χρώματα του ουράνιου τόξου ενώ θερμό χαιρετισμό στις εκδηλώσεις απηύθυνε η ίδια η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ.Κωνσταντοπούλου. 
Το ερώτημα εδώ βέβαια είναι αν η κ.Κωνσταντοπούλου είχε την έγκριση όλων των πλευρών του ελληνικού κοινοβουλίου το οποίο εκπροσωπεί για να παρευρεθεί στην εν λόγω εκδήλωση και να πει αυτά τα οποία είπε. Τί είπε; Υποσχέθηκε ότι του χρόνου η παρέλαση των gay θα περάσει από τη Βουλή. Προφανώς νομίζει ότι το κοινοβούλιο είναι κανένα μαγαζί που της έχουν δώσει τα κλειδιά να το διαχειρίζεται η ίδια αλλά αυτό αφορά πρωτίστως τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και το κατά πόσο ενδιαφέρονται να υπερασπιστούν το ρόλο τους αλλά και τη Βουλή των Ελλήνων. 
Το πανηγύρι του εκμαυλισμού κάθε ιδιαιτερότητας σε χυδαίο θέαμα ολοκληρώθηκε με... επιτυχία καταδεικνύοντας την ηθική χρεοκοπία μιας κοινωνίας που αποτέλεσε προ πολλού τις βάσεις για την οικονομική χρεοκοπία που βιώνουμε σήμερα. Ένα "πανηγύρι" αποθέωσης της χυδαιότητας και της διαστροφής που ντροπιάζει πρώτα από όλους τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους που ζουν και κινούνται αξιοπρεπώς χωρίς να δίνουν δικαιώματα και χωρίς να διαφημίζουν παντού την ιδιαιτερότητά τους.
Σε μια Χώρα που πορεύεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, εγκαταλείποντας της φυσικούς και ιστορικούς της συμμάχους εν ονόματι της μιας ιδιότυπης "εθνικής υπερηφάνειας" -σαν αυτής των πολύχρωμων παρελαυνόντων-, μιας Χώρας που δεν ξέρει αν θα χρεοκοπήσει σε μια εβδομάδα, που οι πολίτες δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αύριο, σε αυτή την καταρρέουσα Βαβυλώνα που όλοι βιώνουν την εθνική κατάθλιψη της αβεβαιότητας οι μόνοι που πανηγυρίζουν είναι οι κηπουροί της ΕΡΤ που επαναπροσλήφθηκαν, οι gaypride- ίστες και οι λαθρομετανάστες. Προφανές και αναμφισβήτητο εθνικό τέλμα. 

2 σχόλια:

  1. TELO KAI EGO GAMISEI DIEMFILIKO KWLARAKI !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΓΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ,ΓΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή