Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ....ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

ΧΑΣΙΣ, GAY, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Ποια διαπραγμάτευση και πράσινα άλογα; Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διαπραγματεύεται με τους δανειστές ακόμη και μέχρι τα Χριστούγεννα, όμως μέσα σε χρόνο dt κατάφερε να "λύσει" τα μεγάλα ακανθώδη ζητήματα που απασχολούσαν την ελληνική κοινωνία επί έτη:


1. Έκανε το μεγάλο πάρτυ για την κάναβη στο κέντρο της Αθήνας και οδεύει ολοταχώς στην νομιμοποίηση της χρήσης χασίς! 
2. Η χθεσινή... γιορτή πάλι στο κέντρο της Αθήνας, με τους κάθε είδους ομοφυλόφιλους οδηγεί ταχέως στο σύμφωνο συμβίωσης των gay και λεσβιών! Μάλιστα έκανε και δηλώσεις η πρόεδρος της Βουλής επί του θέματος. 
3. Η ...μεγάλη όμως επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Χριστοδουλοπούλου είναι η ακατάσχετη εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Καθημερινά, 600-1.000 νέοι λαθρομετανάστες φτάνουν στα νησιά μας και προωθούνται στο κέντρο της Αθήνας. Σε λίγα χρόνια οι λαθρομετανάστες θα είναι περισσότεροι από όλους τους Έλληνες εντός Ελλάδος, ενώ...
4.... δρομολογούνται ταχέως οι διαδικασίες για απονομή ελληνικής ιθαγένειας σε όλους αυτούς τους εισβολείς! Μέχρι το 2020 υπολογίζεται ότι οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφία στον τόπο τους, ενώ δεν αποκλείεται μετά από 15-20 χρόνια να εκλεγεί και ο πρώτος Αφγανός-"Έλληνας" Πρωθυπουργός της Ελλάδος!
5. Η ψήφιση του νομοσχεδίου για κατασκευή τεμένους στην Αθήνα. Αυτή και αν είναι επιτυχία. Μάλιστα, σε λίγα χρόνια προβλέπεται ότι κάθε πόλη θα έχει το δικό της τέμενος. Με την προώθηση των λαθρομεταναστών σε κάθε δήμο, θα αυξηθούν οι απαιτήσεις των ισλαμιστών κι έτσι κάθε δήμος θα ανεγείρει και ένα τέμενος!
Αυτές είναι οι μεγάλες επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ στους πρώτους 5 μήνες διακυβέρνησης της χώρας

5 σχόλια:

  1. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI "EΠΙΤΥΧΙΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.... ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΒΡΕΦΩΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κομμουνιστής ψευτοπρωθυπουργός και ανθέλληνας Τσίπρας θα έχει την τύχη του κομμουνιστή Τσαουσέσκο που κρέμασαν οι Ρουμάνοι πριν από κάποια χρόνια . Τέτοια τύχη του αξίζει του προδότη που μεταφέρει εκατομμύρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από το Πακιστάν για να αλάξει την σύνθεση του πληθυσμού στην χώρα μας . Είναι το μεγαλύτερο έγκλημα , η μεγαλύτερη προδοσία που στόχο έχει να χαθεί το Ελληνικό Γένος . ΣΚΥΛΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΡΩΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΕΞΟΥΑΛ....*

    ΑπάντησηΔιαγραφή