Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ! "ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ"! ΒΙΝΤΕΟ.

«Νικητές και νικημένοι όλοι χάσαμε μαζί» έγραψε ο τραγουδοποιός και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις
Ένα τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου με έντονη πολιτική χροιά αποτελεί τις τελευταίες ώρες το νέο μεγάλο πεδίο «μάχης» στα social...

media με άλλους να τον υπερασπίζονται και άλλους να τον κατακρίνουν για τους στίχους που έγραψε γι” αυτό.
Το στίγμα του τραγουδιού με τίτλο «Θα περάσει κι αυτό» δίνεται στη λεζάντα της ανάρτησής του στο YouTube: Αφιερωμένο από καρδιάς σε όλους μας με την ευχή να θυμόμαστε πιο συχνά ότι και «εμείς» και οι «άλλοι» είμαστε όλοι ταξιδιώτες στο ίδιο καράβι…
«Eίναι ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε παρορμητικά, σε μια εμπύρετη δημιουργική διαδικασία που δεν του επιτρέπει να περιμένει να ειπωθεί αργότερα αλλά ΤΩΡΑ. Αυτή τη στιγμή, την ιστορική στιγμή των αποφάσεων, των διλημμάτων, των αδιεξόδων και της αυτοκριτικής.
Ακούστε το τραγούδι:

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως οι νικητες φαιρνουν τον ξενο μουσουλμανικο στρετο .Δεν την βλεπω την ξενη κατοχη να περναει και πολυ γρηγορα.Οι τοκογλυφοι και οι δωσιλογοι αγωνιζονται με νυχια και με δοντια καταργοντας το Συνταγμα προδιδοντας το Εθνος των Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή