Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"!

Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 18.30 οι Έλληνες Ορθόδοξοι πολίτες συγκεντρώνονται στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη και Βασιλίσσης Σοφίας) για να πουν "ΟΧΙ" στο τέμενος που έχει...


ψηφίσει η Βουλή να γίνει στον Βοτανικό. Μάλιστα είναι πολλοί εκείνοι οι συνέλληνες που έχουν πάει στον χώρο όπου έχει αποφασιστεί η δημιουργία τεμένους κι έχουν χτίσει μικρά εικονοστάσια ή και έχουν υψώσει τον σταυρό και ελληνικές σημαίες, θέλοντας να διατρανώσουν την αντίθεσή τους με την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας. 
"Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου", με την απόφαση των πολιτικών λένε οι διοργανωτές της εκδήλωσης, που είναι οι Σύλλογοι «Αθηνά» και «Πύρινη Ρομφαία. Ας μην λείψει κανείς.Ας δώσουμε το παρόν για να λάβει η κυβέρνηση το μήνυμα! 


Συνθήματα γραμμένα στον χώρο του Βοτανικού όπου αποφασίστηκε να γίνει το ισλαμικό τέμενος! Μαζί και εικονοστάσια και  ένας μεγάλος σταυρός με τις ελληνικές σημαίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου