Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ (ΧΟΛΑΡΓΟΣ)! "ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ", ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ!

Πριν από 2 περίπου χρόνια στο σημείο είχαμε πτώση μεγάλου κεραυνού, με την οποία αφού χτυπήθηκε ο υποσταθμός της ΔΕΗ (συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σερίφου) υπέστησαν τεράστιες ζημιά τα γειτνιάζοντα νοικοκυριά. Πολλές ηλεκτρικές συσκευές τους...


καταστράφηκαν ολοσχερώς, με συνέπεια οι πολίτες να τρέχουν να τα αντικαταστήσουν, χωρίς η ΔΕΗ να αναλαμβάνει καμία ευθύνη. 
Μάλιστα όπως μας ειπώθηκε, μια κυρία είχε προσωρινή απώλεια όρασης εξαιτίας αυτής της πτώσης του κεραυνού στον υποσταθμό της ΔΕΗ! 
Η Επιτροπή Αγώνα κατοίκων της περιοχής ζητεί ο δήμος να κάνει ενέργειες ώστε να απομακρυνθεί από το σημείο ο υποσταθμός.
Υπογραμμίζουν μάλιστα με νόημα: "Δεν υπάρχουν μόνο οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας για τους οποίες πρέπει να δείχνει ο δήμος ότι αγωνίζεται. Υπάρχει και αυτός ο υποσταθμός, για τον οποίο αγωνιζόμαστε να φύγει από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές για να ευαισθητοποιηθεί ο Δήμος;". 
πηγή φωτό: google maps 

2 σχόλια:

  1. 25 χρόνια περίπου αγωνιζόμαστε να διώξουμε τον χάρο μέσα από τα σπίτια μας με δεκάδες δυναμικές κινητοποιήσης από την δεκαετία του 90 και κανένα κομματόσκυλο δεν μας στήριξε . Μόνο ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής και η εφημερίδα 30 Ημέρες μας έχουν στηρίξει με δεκάδες δημοσιεύσεις . Επί δημαρχίας Σκούρτη η τότε αριστερή Δημοτική Αρχή με Αντιδήμαρχο τον αριστερό Παπαγιάννη μας απέβαλε από την αίθουσα συνεδριάσεων και μας έστειλε αυτόφωρο . Πριν λίγα χρόνια ένας κεραυνός έπεσε πάνω στον υποσταθμό και κατάστρεψε σε εκατοντάδες σπίτια στην Σερίφου , στην Θεμιστοκλέους , στην Φανερωμένης και σε άλλους δρόμους όλες τις ηλεκτρικές συσκεύες ενώ μια γυναίκα η Λ.Χ έμεινε τυφλή για 24 ώρες . Ο υποσταθμός αυτός είναι μέρες που μυρίζει σαν κάτι να καίγεται . Ο σημερινός Δήμαρχος της ΝΔ / ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλες ευθύνες και να γνωρίζει ότι μια μέρα σε αυτήν την περιοχή θα καούν ΖΩΝΤΑΝΟΙ συνάθρωποι μας . Όλες οι παρατάξεις [αριστεροί και δεξιοί] γνωρίζουν το θέμα και αδιαφορούν όπως και ο προηγούμενος Δήμαρχος Νικολάου . Εμείς εδώ και δεκαετίες φωνάζουμε και λέμε ότι δεν είναι μόνο οι κεραίες αλλά οι υποσταθμοί της ΔΕΗ έξω από τα σπίτια μας και τα σχολεία που σκορπίζουν θάνατο και καρκίνο . Πολλά νέα παιδιά έφυγαν...... τα τελευταία χρόνια , ο χάρος παραμονεύει έξω από το 4ο Δημοτικό σχολείο [υπάρχει και άλλος στην πλατεία Κωστή Παλαμά] .Δήμαρχε είσαι Υπεύθυνος για ότι συμβεί το ίδιο και όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις . ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΔΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ημέρα εκείνει στο σπίτι μου πηρε φωτιά η τηλεόραση Μένω Φανερωμένης και Σερίφου και η οικογένεια μου έπαθε ΣΟΚ [τρία μικρά παιδιά έκλεγαν ασταμάτητα] . Πιστεύω και εγώ ότι την επόμενη φορά ο υποσταθμός της Σερίφου θα σκοτώσει κόσμο . Ο Θεός να βάλλει το χέρι του . Υπάρχει μεγάλη αδιαφορία από όλες της παρατάξεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή