Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΣΟΚ! ΟΙ GAY ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΠΤΕΡΟΥ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ! Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ;

Η ξεφτίλα της χώρας μας δεν έχει τέλος! Δεν φτάνει που τα τελευταία χρόνια έχει επιτραπεί στις οργανώσεις gay να διοργανώνουν στην Αθήνα...


το gay pride, τώρα, όπως πληροφορούμαστε από σημερινό τεύχος αθλητικής εφημερίδας, οι διοργανωτές της εκδήλωσης που θα γίνει στην Αθήνα στις 13 Ιουνίου θα ζητήσουν από τον Δήμαρχο να τους δοθεί ο χώρος γύρω από το ναό της απτέρου Νίκης στην Ακρόπολη ώστε να πραγματοποιήσουν την τελετή τους!!! Θα πρόκεται για την μεγαλύτερη ξεφτίλα αν γίνει και αυτό! 
Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πάει αυτός ο τόπος και ο λαός του; 

3 σχόλια:

  1. Η σημερινή ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανή για όλα . Τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θα ρημάξουν ότι έχει απομείνει σε αυτή την καταστρεμμένη χώρα . Τα Σταλινικά απόβλητα του Τσίπρα μας κοροιδεύουν όλους και τα έχουν βρεί με την κομμουνίστρια ΝΕΟΝΑΖΙ Μέρκελ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ . ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ . ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχονται οι κατώτεροι νεοταξικοί ντενεκέδες και χαβούζες των σπηλαίων γκέι να μας μολύνουν και να αλλοιώσουν το ελληνικό στοιχείο! Για πολύ ξεφτίλα! Ντροπή! Αίσχος! Νεοταξική καφρίλα! Πούτιν που σας χρειάζεται να σας ρίξει πολύ ξύλο ρε ξέφτίλες γκέι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή