Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο ΜΠΛΑΤΕΡ ΕΙΧΕ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΙΡΙΝΑ ΣΑΪΚ! ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ! ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΤΕΡ!

Η "Mundo Deportivo" προχώρησε σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία η Ιρίνα Σάικ, πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν μία από τις (πολλές) ερωμένες του Ζεπ Μπλάτερ!
Φλερτ μεταξύ Ζεπ Μπλάτερ και Ιρίνα Σάικ; Ναι, σύμφωνα με την...

καταλανική "Mundo Deportivo" η οποιά δημοσίευσε κείμενο με τίτλο "Όλες οι γυναίκες στη ζωή του Ζεπ Μπλάτερ" στο οποίο η πανέμορφη Ρωσίδα καλλονή κατονομάζεται ως μία από τις πολλές ερωμένες που είχε στη ζωή του ο πρόεδρος της FIFA.
 








Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το καταλανικό μέσο ο 79χρονος Ελβετός παράγοντας είχε δεσμό με την Ιρίνα Σάικ αφότου χώρισε την Ιλόνα Μπογκούσκα και πριν γνωρίσει την νυν σύντροφό του, την 50χρονη Λίντα Μπάρας, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η γνωριμία τους τοποθετείται χρονολογικά μεταξύ του 2002 και του 2014.
 
Σημειώνεται φυσικά η Ιρίνα Σάικ ήταν στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο για περίπου τέσσερα χρόνια, με τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2015 να προκαλεί αίσθηση καθώς οι περισσότεροι είχαν την αίσθηση πως η πολύχρονη σχέση τους θα τους οδηγούσε κάποια στιγμή στο να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκκλησίας.
 











Όσο για τον Μπλάτερ δεν θα πρέπει να προκαλεί την παραμικρή έκπληξη πως το όνομά του ακούγεται ως σύντροφος μίας τόσο εντυπωσιακής γυναίκας καθώς ο πρόεδρος της FIFA είχε στο παρελθόν αρκετές νεαρές συντρόφους, με μερικές εξ'αυτών να είναι φίλες της κόρης του...
sport24.gr

2 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ,ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ;
    ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΤΟ STAR SYSTEM .
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ , ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ,ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.
    ΟΛΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ .
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή