Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΑΛΕΞΗ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΛΟΙΑ/ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ! ΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!

Το είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, το υπογραμμίζουμε ξανά και...


ξανά. Αλέξη, Τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία. Μετά την ευθεία ανταπόκριση Πούτιν στο πρόβλημα της Ελλάδος και την διαβεβαίωσή του "Στηρίζω την Ελλάδα ανά πάσα στιγμή. Τα λεφτά είναι στη διάθεσή σου",
τώρα είναι η μοναδική, ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Πρωθυπουργό. Να ανοίξει άμεσα το Αιγαίο στα ρωσικά πολεμικά πλοία/ΥΠΟΒΡΎΧΙΑ, το ίδιο να κάνει και για τον εναέριο χώρο στον οποίο να έχουν άμεση πρόσβαση τα μαχητικά αεροσκάφη της Ρωσίας. Τώρα να θωρακίσει το Αιγαίο μας και την Ελλάδα. Η ομόδοξη-ομόθρησκη Ρωσία η οποία δίνει άμεσα χρήματα στην Ελλάδα είναι η απάντηση στο πρόβλημα της Πατρίδος μας. Είναι και η άμεση απάντηση προς τους οικονομικούς μας δολοφόνους! 
Αλέξη Τσίπρα είναι ευκαιρία σου να αναδειχθείς μοναδικός ηγέτης για τη σύγχρονη (και όχι μόνο) ιστορία της Ελλάδος. Είναι στο χέρι σου. 
Όσο για μας, δεν θα διστάσουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την αυστηρή κριτική που σου έχουμε κάνει (απόρροια της ολιγωρίας και της παλινωδίας -κυρίως- του υπουργού κ. Βαρουφάκη). 
Εμπρός λοιπόν Αλέξη. Η ιστορία βρίσκεται στα χέρια σου. Μπορείς να αλλάξει τον ρουν της προς το συμφέρον της Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου