Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ...ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Μετά την θεατρική παράσταση  των μαθητών του 1ου Λυκείου Χολαργού οι οποίοι με την έγκριση των καθηγητών τους στο έργο τους "κατήγγειλαν" ως κοινωνικό ρατσισμό τη μη αποδοχή της υιοθεσίας παιδιών από gay γονείς, στο ίδιο Λύκειο έχουμε και άλλα φαινόμενα "προόδου" . Δείτε χθεσινή φωτογραφία από αίθουσα του 1ου Λυκείου, όπου οι Εικόνες των Αγίων είναι τοποθετημένες πάνω σε μια ντουλάπα...


Εάν είσαι λίγο ψηλός τις βλέπεις. Εάν είσαι λιγότερο ψηλός, ή κοντός... δεν τις βλέπεις καθόλου. Στην αίθουσα αυτή χθες παραδόθηκε μάθημα  από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου! Σε κάποιον από τους παρευρισκόμενους το οικτρό θέαμα έκανε εντύπωση και μας έστειλε τη φωτογραφία. 
Μάλιστα μας σημειώνει: "Απλά αναρωτιέμαι, μιας και όταν αποφοίτησα εγώ οι Εικόνες είχαν την θέση που τους αρμόζει και τους αξίζει, και αφού τώρα "εξέπεσαν" πάνω στην ντουλάπα, η επόμενη θέση τους ποιά θα είναι; στον κάλαθο των αχρήστων;"

4 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ.


    ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΚΩΛΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
    1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;

    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
    ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ;

    ΓΟΥΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

    Ο ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ ;

    ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΓΑΜΩΤΟ ......ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΕΖΕΙ Η ΚΟΤΑ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ......ΜΑΛΛΟΝ !!!!

    ΚΥΡΙΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ , ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ.


    ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΚΩΛΗΣ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μαθητές και οι καθηγητές του συγκεκριμένου σχολείου που υποστηρίζουν τους γκέι και οι γκέι να υιοθετούν παιδιά, να είναι υπερ του κατεβάσματος των εικόνων των Αγίων της χριστιανικής ορθόδοξης πίστεως μας είναι αγριάνθρωποι, καθυστερημένοι, προβληματικοί, άνθρωποι των σπηλαίων, με επικίνδυνες νεοταξικές νοοτροπίες! Κάτι σαν και αυτούς ψήφιζαν τόσα χρόνια μέχρι σήμερα μόνο καταστροφικά κόμματα για να κυβερνούν καταστρέφοντας τους Έλληνες και ξεπουλώντας την Ελλάδα στους λαθρομετανάστες και στις ξένες σκοτεινές δυνάμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή