Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ!

Γνωστές προσωπικότητες του Χολαργού στην ομιλία του Παναγιώτη Αλεξόπουλου (πρώτος αριστερά) με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης
Από αριστερά η Δέσποινα Ζαμπούκου, ο Γιάννης Κεχρής, ο Αλέξανδρος Νομικός, ο Φάνης Παπαδόπουλος,ο Γιώργος Ανυφαντής και ο Δημήτρης Τούτουζας 
Η πατριωτική κίνηση "Μέγας Αλέξανδρος" πραγματοποίησε χθες σε...


γνωστό κέντρο του Χολαργού μια σημαντική εκδήλωση με θέμα το Βυζάντιο και ειδικότερα την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Εξαιρετική ομολογουμένως ήταν η ομιλία του Παναγιώτη Αλεξόπουλου. Περισσότερα από 70 άτομα παρευρέθησαν στην εκδήλωση και καταχειροκρότησαν τον ομιλητή, ενώ από τους διοργανωτές υπήρξε υπόσχεση ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν παρ΄πομοιες εκδηλώσεις. Γνωστές προσωπικότητες της περιοχής έδωσαν το παρόν στην ομιλία. Όπως ο Γιάννης Κεχρής, ο Αλέξανδρος Νομικός, ο Δημήτρης Τούτουζας, ο Γιώργος Ανυφαντής, ο Φάνης Παπαδόπουλος,η Δέσποινα Ζαμπούκου, ο Νίκος Στεφανής, ο Γιώργος Χατζηεμμανουήλ και πολλοί άλλοι. 
Η φωτογραφία από την εκδήλωση. 

31 σχόλια:

  1. Εκλεκτοί άνθρωποι τιμούν έναν σπουδαίο Χολαργιώτη πατριώτη...Τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ!! ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κύριος Αλεξόπουλος παλιός Χολαργιώτης έχει στόχο να ενώσει τον Πατριωτικό χώρο στην περιοχή μας . Έχει μεγάλη επιρροή και στην Πατριωτική αριστερά στον χώρο της Ναυτιλίας όπου εργαζόταν για χρόνια και τον ακολουθούν πολλοί . Συγχαρητήρια για την εκδήλωση .Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα καλέσεις και μένα . ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Α . ΝΙΚΗΤΑΣ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τέτοιες όμορφρες εκδηλώσεις τιμούμε την ιστορία της Πατρίδας μας και με σεβασμό στις παραδόσεις θα κρατήσουμε την χώρα όρθια σε δύσκολους καιρούς . . Συγχρητήρια . Γεωργία. Ξ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εκδήλωση ήταν εκπληκτική και πρωτοφανή για τον Χολαργό . Δεκάδες έδωσαν το παρον για να τιμήσουν ΗΡΩΕΣ και ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ενός ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΛΘΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ . Μακάρι η εκδήλωση αυτή να είχε γίνει στο Δημαρχείο Χολαργού όπου θα είχε εκατοντάδες που διψούν για τέτοιες απαγορευμένες υπέροχες εκδηλώσεις . Εγώ δεν ήμουν καλεσμένη αλλά έμαθα για αυτήν την υπέροχη εκδήλωση . Μαρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν από μερικά χρόνια , στις 19 Μαίου 1996 , ένας μεγάλος σχηματισμός από 50 Έλληνες Πλοίαρχους Α΄ , Μηχανικούς Α΄ , Αξιωματικούς του Ε.Ν και πληρώματα 5 Ελληνικών πλοίων που ήσαν αγκυροβολημένα ανοιχτά της Αγίας Σοφιάς σε μια οργανωμένη εκδήλωση ΤΙΜΗΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ αιφνιδίασαν τους πάντες και ύψωσε μια τεράστια Σημαία με τον Δικέφαλο Αετό πάνω στα κατεστρεμμένα τείχη κοντά στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού . Τρεις φορές ΦΏΝΑΞΑΝ την λέξη ΑΘΑΝΑΤΟΙ με μια τρομερή κραυγή που έσκισε τα ΟΥΡΑΝΙΑ . . Επικεφαλής της κίνησης αυτής ήταν ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος . Καπετάν Γιάννης ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Α΄ [Ύπαρχος την εποχή εκείνη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια κ. Αλεξόπουλε !!! Γνωρίζουμε ότι είστε ένας αληθινός πατριώτης ,από αυτούς που έχει ανάγκη η πατρίδα μας ,ιδιαιτέρως την σημερινή εποχή .
    Για την εκδήλωση ενημερώθηκα από την ανάρτηση .Αυτό φυσικά δεν έχει σημασία .Θα ήθελα όμως σε επόμενη εκδήλωσή σας να παραβρεθώ .
    Τέτοιες εκδηλώσεις αναπτερώνουν το ηθικό του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.
    Και πάλι συγχαρητήρια !!!
    Μια φίλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΔΙΟΝΥΣΗΣ . Κ . Α ΜΗΧΑΝΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια Μεγαλειώδη εκδήλωση από ένα απλό Χολαργιώτη την ώρα που πολλοί επώνυμοι [αριστεροί και δεξιοί] ιδίως στου Παπάγου φοβούνται να πουν την λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ . Συγχαρητήρια κύριε Αλεξόπουλε . Συγχαρητήρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ . ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΗΛΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρώτοι από όλους οι Έλληνες αναγνώρισαν την αξία της Πατρίδας για τον άνθρωπο. Ο Ηρόδοτος κατέγραψε την απάντηση των Αθηναίων στους Πέρσες [Οι Αθηναίοι θα παραχωρήσουν Γη και Ύδωρ στους Πέρσες μόνον όταν ο Ήλιος μεταβάλλει την τροχιά του] . Επί 1.000 και πλέον έτη η Αυτοκρατορία του Βυζαντίου έσωσε τον Πολιτισμό και την ανθρωπότητα από τον εκβαρβαρισμό . Σήμερα δεν υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί να σώσουν την Ελλάδα από την καταστροφή . Συγχαρητήρια για την εκδήλωση και εύχομαι σύντομα να ξαναγίνει με μεγάλη παρουσία κόσμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ισλάμ ήταν και είναι απειλή για την Ελλάδα . Οι Έλληνες πολιτικοί ήταν και είναι προδότες . Αυτή η εκδήλωση [πολύ καλή] έπρεπε να την κάνει ο Δήμαρχος στο Δημαρχείο . Είσαι ο μόνος που μπορείς να ενώσεις τον χώρο αυτόν και να σπρώξεις τους καλύτερους σε κάτι καλό . Χάραξε Πορεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΓΡΙΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η εκδήλωση αυτή πρέπει να προβληματίσει και να ενώσει όλο τον Πατριωτικό χώρο από την αριστερά μέχρι την δεξιά και να ακολουθήσουν όλοι . Όσοι θέλουν να έχουν την συνείδηση τους καθαρή και να κρατήσουν μέσα τους κάποιες αρχές μόνο ενωμένοι θα το καταφέρουμε . Η Πατρίδα χάνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΤΙΜΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ . ΔΙΟΓΕΝΗΣ . Μ . Α΄ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τέτοιες εκδηλώσεις Μνήμης τιμούν την πόλη μας και αυτούς που τις διοργανώνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι σημαντικό που έγινε μια τόσο όμορφη εκδήλωση στην περιοχή μας . Οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνει εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως . Ελπίζω την επόμενη φορά να γίνει ενημέρωση του κόσμου . Στα χρόνια μας έχουν επικρατήσει απαξίες και προδοσίες εις βάρος της Πατρίδας μας . Συγχαρητήρια κύριε Αλεξόπουλε . Ελπίζω να ακολουθήσουν πολλοί για το συμφέρον του τόπου μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . ΝΕΦΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7.500 με 8.000 χιλιάδες Έλληνες και Ξένοι μαχητές της Ελευθερίας υπερασπίστηκαν την Βασιλεύουσα και έπεσαν μέχρι ενός μαζί με τον τελευταίο Άρχοντα των Ελλήνων Κωνσταντίνο Παλαιολόγο . ΑΘΑΝΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκπληκτική η συγκέντρωση και η ομιλία σας κύριε Αλεξόπουλε με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολις το μόνο που θα έλεγα είναι ότι θα έπρεπε να γίνει ανακοίνωση στο διαδίκτυο έτσι ώστε να έρθουν όσοι επιθυμούν να ακούσουν τέτοια σημαντικά θέματα της Ιστορίας μας . Προτείνω η επόμενη εκδήλωση να γίνει στο Σήμαντρο που είναι μεγάλος χώρος και ευρύχωρος . Συγχαρητήρια σε όλους σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έσσεται Ήμαρ Έλληνες . ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ . ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάποιοι επώνυμοι δεν μετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις για να μην τους πουν ακραίους και ιδίως από του Παπάγου . Εμείς δεν ξεχνούμε . Θα πρέπει να ντρέπονται εάν έχουν ΦΙΛΟΤΙΜΟ . Ο χρόνος θα δείξει ....... Εκλογές θα έρθουν .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παναγιώτη,είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ΨΥΧΑΡΑ!! Συγχαρητήρια,συγχαρητήρια...να συνεχίσεις έτσι,άσε τους υπόλοιπους και αυτούς που δεν ''καταλαβαίνουν''.Εχουμε την Πατρίδα στη καρδιά μας και την Ελληνική ''τρέλλα'' στο μυαλό μας...!ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα γίνει μια τόσο όμορφη εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο στον Χολαργό στην σημερινή διεφθαρμένη εποχή που Ζούμε . Ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος έχει Ψυχή και Καρδιά και όσοι τον υποτιμήσουν θα το μετανιώσουν . Σε αυτόν οφείλουμε τον Ανδριάντα του Περικλή στην Περικλέους . Ήταν ο πρώτος από την εποχή του Σκούρτη που με δυναμικές κινητοποιήσεις ζητούσε την κατασκευή Ανδριάντα . Έχει ναυαγήσει δύο φορές και έχει μείνει στην ανοικτή θάλασσα 5 μέρες . Τιμάει με τον καλύτερο τρόπο την Ιστορία της Ελλάδας και τις Παραδόσεις μας . Στην Ελληνική Εμπορική Ναυτηλία το όνομα του είναι ΔΥΝΑΜΙΣ . ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ . Γ.Κ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Α΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριε Βραχιολίδι αυτή η εκδήλωση πρέπει να ξαναγίνει σε μαγαλύτερο χώρο και πρέπει να δημοσιεύσετε ΞΑΝΑ το άθρο σας αυτό με ορισμένα από τα σχόλεια . Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία στην ιστοσελίδα σας . Κατερίνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ . ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΤΟΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ ...... .......... Πάλε ξυπνάει της άνοιξης τ΄ αγέρι .Στην πλάση μυστικής αγάπης γλύκα . Σα νύφη Γη , πώχει άμετρ΄ άνθη προίκα . Λάμπει , εν ω σβυέται της αυγής τ΄αστέρι . Να ξαναφιλίσω τ΄άγιο χώμα . Να ξαναδώ και το δικό μου Μάη . όμορφη μου , καλή , γλυκιά ΠΑΤΡΙΔΑ . ΔΑΝΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Κωνσταντινούπολη,μας ''χώνουν'' τους λαθροέποικους μουσουλμάνους και μας απομακρύνουν από το όνειρο-όραμα τού.. ''πάλι με χρόνια και καιρούς...πάλι δικά μας θα 'ναι...'' Δεν θα καταφέρουν όμως οι εβραιόδουλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή