Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΑΛΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΗΔΑΜΙΝΗ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

Ενώ ο Επίσκοπος Σαλώνων Αντώνιος λάμπρυνε με την παρουσία του και χοροστάτησε στη Λειτουργία και στη λιτανεία της Αγίας Τριάδος στον...


Χολαργό, η εκπροσώπηση της Δημοτικής Αρχής ήταν μηδαμινή! 
Μόνο ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι
έδωσαν το παρόν στον Εσπερινό του
Αγίου Πνεύματος, στην Αγία Τριάδα Χολαργού.
 Ανάμεσά τουςκαι ο Βασίλης Σιαμάνης, εκπροσοπώντας
τη δημοτική Αρχή. 
Μόνοι εκπρόσωποι από τη Δημοτική Αρχή ήταν οι Αντιδήμαρχοι Νικάκη και Αυγουρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Μιχάλης Τράκας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανασάκου-Τίγκας-Σιαμάνης και η Κατερίνα Γκούμα (Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χολαργού)! Ουδείς άλλος! 
Κατά τα άλλα, θεία κατάνυξη επικράτησε στη Θεία Λειτουργία η οποία ήταν πραγματικά εκπληκτική! Πλήθος ιερέων, ακόμη και από την Παναγία Φανερωμένης Χολαργού, έδωσαν λαμπρότερο χαρακτήρα στον Εσπερινό του Αγίου Πνεύματος. 

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ !
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ.....ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ .....ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

    ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ....Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΙΣΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.......ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ......ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΦΡΟΙ ΗΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MOY ARESEI H NIKAKH SE EKKLHSIA !!!!!!!XA XA XA ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Η ΤΡΟΪΚΑ Ή ΘΕΣΜΟΙ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

    ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν κάποιος εκλέγεται δήμαρχος γνωρίζει από πριν οτι θα θυσιάσει ένα μέρος τη προσωπικής του ζωής.Η παρουσία του στη λειτουργία την ημέρα αυτή δεν είναι τυπική αλλά έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για τους ορθόδοξους χριστιανούς.Απουσίαζε όμως και η αν.δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή