Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 16 ...ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ! ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ!

Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου


Βασικά είμαστε για κλάματα. Στην κυριολεξία! Οι περισσότερες ασθένειες που κουβαλάμε.. προέρχονται από τις τροφές μας! Το προλάλησε ο μέγας ΄Αγιος Ιπποκράτης.Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου! Κι εμείς τι κάνουμε; Επιλέγουμε,χρόνια ατέλειωτα τώρα ακριβώς τροφές που...

βλάπτουν την υγεία μας! Είμαστε παλαβοί; Απο μια έννοια ...ού θεότρελοι! Βλέποντας την παρακάτω λίστα 16 φονικών τροφών που σε καθημερινή βάση .. λαμβάνουμε...τότε ας μην απορούμε γιατί οι ΄Ελληνες είναι τόσο αρωστιάρηδες.. Η καλογεριστική διατροφή, είναι ένα φως στο τούνελ.. Δεν σας τη συστήνω ... για να μη νομίσετε ότι κάνω και προσηλυτισμό. Βέβαια η καλογερική είναι από μόνη της μια ανατροπή, κυρίως κακών συνηθειών.Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι!  Αλλά το να ρίχνουμε στον σκεμπέ μας τροφές που μας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα υγείας και να επιμένουμε, αυτό υπερβαίνει τη δική μου νοημοσύνη... Και βεβαίως κι εγώ λαχταράω, τώρα με τις κάψες ένα παγωτάκι.. που όμως κουβαλάει το ατιμούλικο, πολλά φονικά... Και μεταξύ μας: Διαπράττω το αδίκημα να γλύφω τη δροσιά του μια-δυο φορές το χρόνο... Αυτό όμως δεν μου κάνει κακό . Το πολύ βλάπτει. Το παν μέτρον άριστο ...ΠΟΤΕ!
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα όσα θα δείτε πιο κάτω έχουν ατέλειες στη μετάφραση. Είναι όμως αρκούντως κατανοητή.. Συνεχίστε άφοβα...:   

16 θανατηφόρες φαγητό που τρώμε καθημερινά

Τα τηγανητά, ο καφές, τα τυρί, τα μακαρόνια (ζυμαρικά ) τα γαλακτομικά, το γιαουρτάκι μας, τα αλλαντικά, οι εμφιαλωμένες σόδες κι αναψυκτικά ανθρακούχα, τα δημητριακά που τρώτε…το πρωϊ, το ψωμάκι μας, τα πατατάκια, τα μπισκοτάκια, τα παγωτά…  κ.λ.π. ΦΟΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!
 Έχει μείνει κάτι που το ξέχασα;…
Δεν πειράζει. Θα το βρείτε πιο κάτω με λεπτομέρειες…

1. Χοτ-ντογκ--ΘΑΝΑΤΟΣ....
Χοτ-ντογκ είναι τόσο δημοφιλής ώστε να έχουν γίνει συνδετήρες στις αναπτυσσόμενες χώρες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να τους δείτε παντού - hot dog περίπτερα, καντίνες των σχολείων, γρήγορο αρθρώσεις των τροφίμων, και ψώνια. Σε γήπεδα, προμηθευτές, ακόμη και με τα πόδια γύρω για να τα πουλήσει. Αυτό είναι το πώς τρελοί οι άνθρωποι είναι πάνω από τα σκυλιά!
Κανονικά, θα αποτελούνται από χοιρινό ή βοδινό κρέας και τα τρίμματα του λίπους. Αλλά τους αγαπάμε τόσο πολύ που έχουμε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε κοτόπουλο ή γαλοπούλα σήμερα.Κανένα πρόσθετο καρύκευμα είναι απαραίτητη για αυτά τα μωρά αφού περιέχουν ήδη αρτύματα όπως το αλάτι, το σκόρδο, την πάπρικα και. Αυτά δεν είναι τα μόνα συστατικά του hot dogs ωστόσο. Όπως και όλα τα επεξεργασμένα κρέατα είναι, χοτ ντογκ περιέχουν συντηρητικά για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους. Ερυθορβικό νάτριο και νιτρικό νάτριο είναι τα δύο κοινά συντηρητικά που προστίθενται σε αυτά. Η επιστήμη έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι τα πρόσθετα αυτά συνδέονται με προβλήματα υγείας.
 Σε μια μελέτη από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο, τρώει περίπου ένα χοτ-ντογκ κάθε μέρα αυξάνει τον κίνδυνο για την ανάπτυξη καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 20 τοις εκατό. Εν τω μεταξύ, το Παγκόσμιο Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο που βρέθηκαν σε μία κριτική περισσότερες από 7.000 μελέτες που συνδέουν τη διατροφή και τον καρκίνο που χοτ-ντογκ είναι μεταξύ των μεγαλύτερων παραβατών. Μαζί με ζαμπόν, μπέικον, σαλάμι, είναι πιο πιθανό να προκαλέσει καρκίνο από ό, τι άλλα είδη επεξεργασμένων κρεάτων.
Χοτ-ντογκ αποτελούν επίσης κίνδυνο πνιγμού στα παιδιά. Μια αμερικανική μελέτη αποκαλύπτει ότι σε παιδιά κάτω των 10 ετών, το 17 τοις εκατό των τροφίμων που συνδέονται με asphyxiations προκλήθηκαν από χοτ-ντογκ. Το σχήμα τους, το μέγεθος, την υφή και τα καθιστούν θανατηφόρα για τα μικρά παιδιά. Μόλις παγιδεύονται κατά μήκος της τραχείας, ένα κομμάτι του hotdog είναι δύσκολη η απέλαση, η οποία στη συνέχεια οδηγεί σε πνιγμό και πιθανό θάνατο. 

2. Soda (αναψυκτικό ) …όχι η μαγειρική σόδα που είναι δυνατή στη θωράκιση της υγείας)…
Εντάξει, έτσι ίσως αυτό δεν είναι κάτι που πραγματικά τρώνε. Αλλά κάνετε το ποτό τους σε περίπτωση που είναι ο λόγος που το έκανε σε αυτή τη λίστα.
Μια σόδα είναι ένα αεριούχο ποτό, τυπικά ένα μείγμα από ανθρακούχο νερό, γευστικούς και γλυκαντικά. Ζάχαρη, τα υποκατάστατα ζάχαρης, χυμός φρούτων, σιρόπι καλαμποκιού, ή ένα συνδυασμό οποιωνδήποτε από αυτά που χρησιμοποιούνται για να γλυκάνουν αυτού του ποτού.Καφεΐνη και χρωστικές μπορούν επίσης να προστεθούν σε σόδες. Και τότε φυσικά υπάρχουν οι επίφοβη συντηρητικά, αν και δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε. Η συνδυασμένη χρήση των συντηρητικών και των γλυκαντικών κάνει σόδα επιπλέον θανατηφόρα.Θέτει ανησυχίες για την υγεία που σας προδιαθέτουν για μια σειρά από θανατηφόρες ασθένειες.

 Πίνοντας ποτά ζαχαρούχο με σάκχαρα, υπό οποιαδήποτε μορφή σχετίζεται με τις αλλαγές βάρους.Η καθημερινή κατανάλωση νατρίου οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους, αυξάνοντας τον κίνδυνο για παχυσαρκία. Η σχέση μεταξύ της κατανάλωσης νατρίου και αύξηση του σωματικού βάρους παρατηρήθηκε σε παιδιά και ενήλικες σε δύο ξεχωριστές μελέτες. Στη μελέτη συμμετείχαν περισσότεροι από 500 μαθητές για μια πορεία άνω των 19 μηνών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι για κάθε ένα παιδί σόδα έπιναν, υπήρξε μια αύξηση της τάξεως του 0,24 kg / m2 του δείκτη μάζας σώματος (ΒΜΙ). Η μελέτη 8 ετών περίπου 50.000 νοσοκόμες έδειξαν ότι εκείνοι που έπιναν περισσότερα αναψυκτικά που αποκτήθηκε κατά μέσο όρο 8 κιλά κατά τη διάρκεια της μελέτης σε σύγκριση με το 2,8 kg αύξηση του σωματικού βάρους σε γυναίκες που μείωσαν την κατανάλωση σόδας τους.
Η παχυσαρκία είναι ένα πρόβλημα υγείας που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, καθώς σχετίζεται με τις ασθένειες που υποστηρίζουν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε μέρα. Δηλαδή, αυτές είναι ο διαβήτης, η υπέρταση και καρδιακή νόσο. 

3. Δημητριακά πρωινού
Είμαστε φτιαγμένοι να πιστεύουμε ότι τα εμπλουτισμένα δημητριακά πρωινού είναι υγιείς. Σε ένα ορισμένο βαθμό, είναι. Αρκετές μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν τόσο με την απώλεια βάρους και τη διαχείριση του βάρους. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι πολλά από τα σιτηρά που διατίθενται σήμερα στην αγορά είναι υπερφορτωμένοι με θρεπτικά συστατικά.Και πάρα πολλά από οτιδήποτε είναι πάντα κακό πράγμα.
Η Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας (EWG), μια έρευνα για την υγεία και την υπεράσπιση οργάνωση που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, ανέφερε ότι οι κατασκευαστές τροφίμων χρησιμοποιούν παρωχημένες διατροφική κανόνες επισήμανσης. Η έκθεση αναφέρει ότι τα παιδιά καταπίνουν "ανθυγιεινά ποσά" της βιταμίνης Α, νιασίνη και ο ψευδάργυρος με τα εμπλουτισμένα δημητριακά πρωινού. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι διαθέσιμα σε ποσότητες που προορίζονταν για τους ενήλικες - και δεν είναι μόνο αυτό. Ακόμη και για τους ενήλικες, τα ποσά αυτά είναι πέρα ​​από τις καθημερινές ανάγκες.
 EWG ανέλυσαν τα στοιχεία για τη διατροφή των 1.556 δημητριακά πρωινού και διαπίστωσε ότι 114 από αυτά είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Α, νιασίνη και ο ψευδάργυρος με ποσά άνω του 30 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης ενός ενήλικα. 23 περισσότερα δημητριακά ανακαλύφθηκαν να είναι εμπλουτισμένα με μία ή περισσότερες από αυτές τις θρεπτικές ουσίες σε ποσότητες πολύ μεγαλύτερες από τα επίπεδα που θεωρούνται ασφαλή για παιδιά ηλικίας 8 και κάτω με βάση τα πρότυπα του Ινστιτούτου Ιατρικής. Πάρα πολύ πρόσληψη θρεπτικών ουσιών μπορεί να οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανησυχίες για την υγεία, ακόμη και τον θάνατο ως επιπλοκή.
Η υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Α έχει συνδεθεί με την ηπατική βλάβη, σκελετικές ανωμαλίες, και απώλεια μαλλιών. Έχοντας πάρα πολύ ψευδαργύρου στο σύστημά σας εμποδίζει την απορρόφηση του χαλκού. Ο χαλκός είναι ένα ορυκτό που είναι απαραίτητη για την παραγωγή των ερυθρών και των λευκών κυττάρων του αίματος. Η περίσσεια επίπεδα ψευδαργύρου μπορεί να αλλάξει αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα, την άμυνα του οργανισμού σας κατά των θανατηφόρων μολυσματικών ασθενειών. 

4. Πατατάκια
Ποιος δεν αγαπούν τα πατατάκια; Είναι τραγανό, είναι νόστιμα, και έρχονται σε διάφορες γεύσεις!Απλά πίστευα ότι πρέπει να γνωρίζουμε καλά ότι κάθε σακούλα πατατάκια έχει επίσης θερμίδες, λίπος και ανθυγιεινά ποσότητες αλατιού. Ο συνδυασμός και των τριών είναι τόσο κακό για την υγεία σας ότι θα μπορούσε να πεθάνει από αυτό!
Τσιπ είναι συνήθως υψηλά σε λιπαρά και θερμίδες, δύο πράγματα που να σας κάνει πιο πιθανό να κερδίσει το βάρος και να γίνουν παχύσαρκοι. Μία μερίδα, η οποία είναι περίπου 15 έως 20 πατατάκια, περιέχει 154 θερμίδες και 10 γραμμάρια λίπους. Επειδή μια ολόκληρη τσάντα έχει περισσότερες από μία μερίδα, μπορείτε να φανταστείτε μόνο τη ζημιά μια ολόκληρη τσάντα μπορεί να κάνει το σώμα σας σε μία συνεδρίαση.
Σε μια μελέτη του The New England Journal of Medicine που δημοσιεύθηκε το 2011, τρώγοντας ένα ουγγιά πατατάκια συνδεόταν με αύξηση του σωματικού βάρους των £ 1,69 κάθε τέσσερα χρόνια κατά μέσο όρο. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η σχέση μεταξύ της αύξησης βάρους και πατατάκια ήταν ισχυρότερη σε σύγκριση με άλλους παράγοντες που προκάλεσαν αύξηση του σωματικού βάρους, όπως τα ποτά υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, τα επεξεργασμένα κρέατα, και τη διατροφή. Όντας υπέρβαρα και παχύσαρκα είναι σαν να δίνουμε ασθένειες όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και ένα δωρεάν εισιτήριο για το σώμα σας.
 Η συχνή κατανάλωση πατατάκια επίσης οδηγεί σε αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης. Επειδή οι ​​περισσότεροι από αυτούς είναι τηγανητά, είναι γεμάτη από trans λιπαρά, η πιο θανατηφόρα τύπος που γνωρίζει ο άνθρωπος. Στη Βρετανία, μια μελέτη δείχνει ότι η κατανάλωση ενός πακέτου πατατάκια κάθε μέρα είναι ισοδύναμη με την κατανάλωση περίπου 5 λίτρα μαγειρικού λαδιού κάθε χρόνο. Τα έλαια που χρησιμοποιούνται για να τηγανίσετε πατατάκια συνήθως κορεσμένα λίπη, που θα κατευθύνουν τη χοληστερόλη σας σε επικίνδυνα επίπεδα. Μια μελέτη του 2007 που εμφανίστηκε στο Circulation περιοδικό αντίστοιχα επίπεδα της LDL χοληστερόλης υψηλή με έναν υψηλότερο κίνδυνο για στεφανιαία νόσο.
Η περιεκτικότητα σε νάτριο πατατάκια είναι επίσης γελοία υψηλή. Κάθε μερίδα έχει 120 με 180 χιλιοστόγραμμα νατρίου, και οι τύποι τορτίγια μπορεί να έχει μέχρι 160 χιλιοστόγραμμα ανά μερίδα.Κατανάλωση νατρίου πρέπει να περιορίζεται σε 2.300 mg την ημέρα για υγιείς ανθρώπους και μια μεγάλη σακούλα με πατατάκια έχουν αρκετά για να γεμίσουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Η υπερβολική πρόσληψη νατρίου μπορεί να οδηγήσει σε υπέρταση, που με τη σειρά μπορεί να προκαλέσει στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια, εγκεφαλικό επεισόδιο, και προβλήματα στα νεφρά. 

5. τυποποιημένων μπισκότων
Ωρεών, του Chip Ahoy, Keebler, κορίτσι Scout Cookies, μπισκότα βουτύρου και ... ο κατάλογος συνεχίζεται. Αυτά τα γλυκά κατάστημα-αγόρασε απολαύσεις είναι συχνά πολύ απολαυστικό να αντισταθεί. Ένα από τα κύρια συστατικά τους είναι μερικώς υδρογονωμένα φυτικά έλαια. Μπορείτε να σκεφτείτε "Φυτικά έλαια ?! Αυτό είναι φοβερό "Αλλά όχι! - Ότι δεν είναι δροσερό. Αυτή είναι μία από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις όπου τα υποπροϊόντα των λαχανικών είναιδεν είναι υγιές για κατανάλωση από τον άνθρωπο.
Μερικώς υδρογονωμένα φυτικά έλαια όπως το φοινικέλαιο και φοινικοπυρηνελαίου περιέχουν τα τρανς λιπαρά και κορεσμένα λίπη. Πολλές μελέτες συσχετίζουν τρανς λιπαρά σε υψηλότερες πιθανότητες των καρδιακών παθήσεων. Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι αυξάνει επίσης τους κινδύνους για την παχυσαρκία και ο διαβήτης, τα δύο πιο θανατηφόρα προβλήματα υγείας.Φοινικέλαιο είναι ένα από τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα συστατικά στην παραγωγή αυτών γλυκά σνακ. Είναι 50 τοις εκατό και 50 ακόρεστη τοις εκατό κορεσμένου λίπους. Φοινικέλαιο, το οποίο προέρχεται από τους σπόρους των φρούτων φοίνικα, είναι μια αιτία για την πιο ανησυχία.Περιέχει 82 τοις εκατό κορεσμένο λίπος.
 Τα λίπη δεν είναι το μόνο συστατικό ανθυγιεινά των cookies σούπερ μάρκετ. Ζάχαρη και θερμίδες είναι επίσης ένα κανονικό μέρος της κάθε μπισκότο που θα εμφανιστεί στο στόμα σας. Και όπως κάθε φαγητό με τεράστιες ποσότητες ζάχαρης και θερμίδων, που θα σας αναγκάσει να πακετάρω το βάρος με μερικά μόνο μερίδες.
Μια ενιαία μερίδα διπλό Stuf Oreo έχει πάνω από 5 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη, η οποία είναι πέρα ​​από τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη ζάχαρης από το American Heart Association για παιδιά (3 κουταλάκια του γλυκού), και παρέχει περισσότερο από το ήμισυ της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης για τους άνδρες (9 κουταλάκια του γλυκού ) και τις γυναίκες (6 κουταλάκια του γλυκού). Μόνο ένα Oreo Χρυσή Φοντάν Crème μπισκότο σας δίνει 180 θερμίδες και 18 γραμμάρια ζάχαρης, συν 9 γραμμάρια λίπους και 5 γραμμάρια κορεσμένου λίπους. 

6. Τηγανίτες
Τηγανίτες είναι ένας καλός τρόπος για να γεμίσει το στομάχι σας νωρίς το πρωί, όταν υπάρχει μια κουραστική μέρα μπροστά σας. Και το κάνουν περιέχουν ένα ευρύ φάσμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Μια μερίδα μονό είναι αρκετή για να σας παρέχει 18 τοις εκατό της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης ασβεστίου σας, το 20 τοις εκατό του φωσφόρου, και 12 τοις εκατό των ριβοφλαβίνη και ιώδιο. Μπορείτε επίσης να πάρετε αξιοπρεπή ποσότητες των βιταμινών Β6, Β12, C, θειαμίνη, και τα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του χαλκού, σιδήρου, μαγνησίου, ψευδαργύρου και από αυτούς.
Τηγανίτες είναι επίσης μεγάλες πηγές για υδατάνθρακες και πρωτεΐνες, χωρίς να είναι πάρα πολύ βαρύ για τα μακροθρεπτικά στοιχεία. Είναι κρίμα που έχουν ακριβώς το σωστό ποσό του λίπους, σάκχαρα και νάτριο να δίνω κλίμακα ένας παρατηρητής βάρος του. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια νοσηρή πρωινό, ειδικά αν τρώτε περισσότερο από μία μόνο μερίδα.
 Μια μερίδα τηγανίτες είναι ισοδύναμη με ένα ή δύο 4-ιντσών κομμάτια. Και μια ενιαία μερίδα από αυτά τα αφράτα πρωινό γεύμα περιέχει 8,8 γραμμάρια λίπους. 44 τοις εκατό της περιεκτικότητας σε λιπαρές ουσίες του, ή 3,9 γραμμάρια, είναι κορεσμένο λίπος. Έχοντας περισσότερα από 15 γραμμάρια κορεσμένου λίπους κάθε μέρα δεν είναι σκόπιμη. Προσθέστε το βούτυρο σε γεύση, και θα ανατινάξει τα επίπεδα των κορεσμένων λιπών σε τηγανίτες από τα διαγράμματα. Μια μερίδα τηγανίτα έχει επίσης 4,3 γραμμάρια ζάχαρη. Slathering με σιρόπι σφενδάμου θα προσθέσει σημαντικά μέχρι η περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Έχει επίσης 308 mg νατρίου και το ημερήσιο όριο για μέσους όρους πρόσληψης νατρίου σε 1.500 σε 2.300 mg.
Η θανατηφόρος συνδυασμός των κορεσμένων λιπών, σάκχαρα και αλάτι σε τηγανίτες αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακά προβλήματα, διαβήτη, υψηλή πίεση του αίματος, και πολλά άλλα. 

7. Γιαούρτι
Μην ξεγελιέστε από αυτό το λεγόμενο "δίαιτα" τρόφιμα. Ναι, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσει το ασβέστιο στην διατροφή σας, ώστε να μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την οστεοπόρωση. Και ναι, έχει αξιοπρεπή ποσότητες πρωτεΐνης για να ενθαρρύνουν την επισκευή των μυών. Γιαούρτι έχει ακόμα «καλά βακτήρια» ή προβιοτικά που ενθαρρύνουν την υγιή πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Για να το ολοκληρώσει μακριά, το γιαούρτι είναι χαμηλά σε θερμίδες και δεν φέρει τους κινδύνους της αύξησης του βάρους και της παχυσαρκίας.
Στη συνέχεια και πάλι, τα περισσότερα διαθέσιμα στην αγορά γιαούρτια είτε έχουν σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης ή τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Τόσο περιέχουν υψηλές ποσότητες ζάχαρης. Ακόμα κι αν έχετε προσθέσει φρέσκα φρούτα όπως τα βατόμουρα και φράουλες σε αυτά τα γιαούρτια, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι προ-γεμισμένη με τα ζαχαρούχα καλοσύνη. Πλέον, το γιαούρτι μπαρ τείνουν να εξυπηρετήσει μεγάλες μερίδες από αυτά, έτσι ώστε να καταλήξετε να πάρει περισσότερο από ό, τι χρειάζεται το σώμα σας σε μια μέρα.
 Η υψηλή πρόσληψη ζάχαρης αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη, μια ασθένεια που προκαλεί επιπλοκές, όπως καρδιακά προβλήματα και νεφρική ανεπάρκεια. Ακόμα και αν δεν κερδίσει το βάρος από τα γιαούρτια και κατορθώνουν να διατηρήσουν μια υγιή εικόνα, δεν έχετε γλιτώσει πλήρως από σοβαρά προβλήματα υγείας. Θυμηθείτε ότι πάρα πολλά από οτιδήποτε είναι κακό για το σώμα σας. Τρώτε περισσότερο από μια μερίδα γιαούρτι κάθε μέρα, η οποία είναι περίπου το μισό του μπέιζμπολ, θα παρέχει περίσσεια ασβεστίου, βιταμίνης Α, και τα προβιοτικά στο σώμα σας.
Περίσσεια πρόσληψη ασβεστίου έχει συνδεθεί με πέτρες στα νεφρά, τον καρκίνο του προστάτη, και η συσσώρευση ασβεστίου στα αιμοφόρα αγγεία - ένας κίνδυνος καθαυτή καθώς αυτό διαταράσσει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των οργάνων σας.Παρεμποδίζει επίσης την απορρόφηση του σιδήρου και του ψευδαργύρου. Έχετε πάρα πολλή βιταμίνη Α και θα έχετε αδύναμα οστά. Υπερβολική πρόσληψη γαλακτοκομικών έχει συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου των ωοθηκών. Και ενώ μια ανισορροπία του πεπτικού οργανισμών δεν πρέπει να προκαλέσει ανησυχία, μπορεί ακόμα να οδηγήσει σε δυσάρεστες αντιδράσεις, όπως στομαχικές διαταραχές, φυσικό αέριο, και διάρροια. 

8. τηγανιτές πατάτες
Τηγανιτές πατάτες είναι ένα από ενοχότερη απολαύσεις μας. Είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να κάνουν ένα πρόσωπο υπέρβαροι σε τόσο λίγο χρόνο είναι δυνατόν, και ο ταχύτερος δρόμος προς διάφορα προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα των καρδιακών παθήσεων και διαβήτη.
Μια μικρή μερίδα τηγανιτές πατάτες από δημοφιλείς αλυσίδες γρήγορου φαγητού όπως η McDonald s, KFC, Burger King και έχει κατά μέσο όρο 200 με 340 θερμίδες, αλλά κανείς δεν τρώει αυτά πια. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των υπερμέγεθες πατάτες, οι άνθρωποι θα προτιμούσαν να πάνε για μια μεγάλη μερίδα η οποία θα μπορούσε να έχει μέχρι και 730 θερμίδες.Σγουρό πατάτες και τυρί αρωματισμένο με ποικιλίες είναι ακόμη μεγαλύτερα παραβάτες σε θερμίδες. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό - μια ταχεία αύξηση του σωματικού βάρους.
 Ο κύριος λόγος για τον οποίο τηγανιτές πατάτες μπορεί να είναι τόσο ανθυγιεινά είναι επειδή είναι τηγανητά, συχνά σε υδρογονωμένα φυτικά έλαια όπως το canola, αραβοσιτέλαιο, και σογιέλαιο. Η συνεχής αναθέρμανση αυτών των ελαίων ζημιές πολυακόρεστα λίπη τους, που τους καθιστά ακόμη πιο ανθυγιεινά από ό, τι ήδη είναι. Μελέτες αποκαλύπτουν μια σύνδεση μεταξύ κορεσμένα λίπη και αρτηριακό φράξιμο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο και θάνατος.
Όπως και αν αυτό δεν είναι αρκετό, τα έλαια που χρησιμοποιούνται στο τηγάνισμα τηγανιτές πατάτες είναι επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε trans λιπαρά. Trans λιπαρά αυξάνει τα επίπεδα της χοληστερόλης του σώματος, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακή νόσο, εγκεφαλικό επεισόδιο, νόσο του ήπατος, ο διαβήτης, και ορισμένων τύπων καρκίνου. Μια μελέτη των 80.000 γυναίκες έδειξε ότι ένα 5 τοις εκατό αύξηση του κορεσμένου λίπους στη διατροφή τους οδήγησε σε 17 τοις εκατό πιθανότητα για καρδιακή νόσο. Παίρνει μόνο ένα 2 τοις εκατό αύξηση των trans λιπαρών στη διατροφή για να αυξηθεί αυτή η συχνότητα είναι 93 τοις εκατό. 

9. Αλλαντικά
Αλλαντικά είναι δημοφιλείς επιλογές για μεσημεριανό γεύμα και χρησιμοποιείται ως γέμιση σάντουιτς. Κάνουν επίσης εύκολο για σερβίρισμα πιάτα σε πάρτι και συγκεντρώσεις. Διατίθεται σε συσκευασίες εν κενώ ή έτοιμο να τεμαχιστεί σε έναν πάγκο ντελικατέσεν, που έρχεται σε μια ποικιλία από επιλογές και κρέατα, συμπεριλαμβανομένων Μπολόνια, στήθος κοτόπουλο, ρολό κοτόπουλο, Devon λουκάνικα, ζαμπόν, πεπερόνι, ζαμπόν, ψητό βοδινό κρέας, σαλάμι, στήθος γαλοπούλας, και ρολό γαλοπούλας για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Δεν έχει σημασία το είδος, αυτά τα αλλαντικά περιέχουν νιτρώδες νάτριο, ένα συντηρητικό που χρησιμοποιείται συνήθως σε επεξεργασμένα κρέατα και σχετίζεται με τον καρκίνο.
Μην το πάρετε με λάθος τρόπο. Το νιτρώδες νάτριο εξυπηρετεί ένα καλό σκοπό. Προστίθεται σε αλλαντικά να εμποδίσει την ανάπτυξη των βακτηριδίων είναι γνωστή ως Clostridium botulinum που είναι διαβόητη για την πρόκληση αλλαντίαση. Βοηθά επίσης να διατηρήσει το χρώμα του κρέατος σε αλλαντικά και προϊόντων πουλερικών. Δυστυχώς, το μαγείρεμα αυτά τα αλλαντικά προκαλεί το νιτρώδες να συνδέσει με αμίνες και να δημιουργήσουν μια καρκινογόνος ουσία που ονομάζεται Ν-νιτρωδο. Αυτές οι δυσάρεστες ενώσεις έχουν συνδεθεί με καρκίνους του πεπτικού συστήματος και του εγκεφάλου.
 Ελέγχθηκαν 190.000 άτομα μεταξύ των ηλικιών 45 και 75 χρόνων για τα μεταποιημένα κατανάλωση του κρέατός τους για 7 χρόνια. Αυτή ήταν μια μελέτη από το Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο της Χαβάης και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας δημοσιεύεται στο περιοδικό του Εθνικού Ινστιτούτου για τον Καρκίνο τελευταία το 2005. Είχε ανακαλύψει ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν τα περισσότερα επεξεργασμένα κρέατα είχαν 68 τοις εκατό μεγαλύτερο κίνδυνο για καρκίνο του παγκρέατος από τα άτομα που τους έφαγε σε ένα ελάχιστο. Στη Σουηδία, η έρευνα αποκάλυψε ότι οι Σουηδοί που έτρωγαν κατά μέσο όρο 3 oz του κρέατος την ημέρα είχαν 15 τοις εκατό περισσότερες πιθανότητες για ανάπτυξη καρκίνου του στομάχου σε σύγκριση με εκείνους που έτρωγαν 2 ουγκιά ή λιγότερο κάθε μέρα.

10. κρέμα Ice- παγωτο
Οτιδήποτε αυτό το καλό δεν μπορεί να είναι κακό για το σώμα, έτσι δεν είναι; Δυστυχώς, αυτό το υπέροχο επιδόρπιο θα σας αναγκάσει να ανησυχείτε για την υγεία σας, ιδιαίτερα αν τα τρώτε κάθε μέρα.
Παγωτά έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος. Θα πρέπει να έχει περισσότερο από 10 τοις εκατό λίπος γάλακτος. Σύμφωνα με μια έκθεση από το Πανεπιστήμιο του Guelph, μερικές ποικιλίες μπορεί να έχει μέχρι και 16 τοις εκατό. Το λίπος του γάλακτος είναι κυρίως κορεσμένα λίπη, δηλαδή της χοληστερόλης. Τρώτε περισσότερο παγωτό από όσα θα έπρεπε σε μια ημέρα - περίπου 1 φλιτζάνι σε γυναίκες και 1,5 φλιτζάνια στους άνδρες - πρόκειται να σας αφήσει με υψηλά επίπεδα χοληστερόλης αίματος. Αυτό θα οδηγήσει σε δημιουργία πλάκας στις αρτηρίες σας, η οποία στη συνέχεια διαταράσσει τη ροή του αίματος και αυξάνει την πιθανότητα καρδιακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου.
 Το παγωτό έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Μπορεί να περιέχει οποιοδήποτε ή ένα συνδυασμό των γλυκαντικών όπως η ασπαρτάμη, η δεξτρόζη, γλυκόζη, μαλτόζη, σακχαρίνη, και Sucrol. Η ασπαρτάμη και η σακχαρίνη είναι και οι δύο τεχνητές γλυκαντικές ουσίες που έχουν αποκαλυφθεί ότι προκαλούν καρκίνο. Ακόμη και στην απουσία αυτών των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών, ενώ το υπόλοιπο αυτών των σακχάρων μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων αύξηση του σωματικού βάρους, της παχυσαρκίας, του διαβήτη, και τα υψηλότερα επίπεδα τριγλυκεριδίων στο αίμα. Τριγλυκερίδια αίματος είναι ένα είδος ανθυγιεινά λίπος.
Αυτό το επιδόρπιο είναι ψυχρός εξίσου ένοχοι με πάρα πολλές θερμίδες. Ένα μόνο φλιτζάνι μπορεί να έχει όσο το 267 θερμίδες, η οποία είναι περίπου 13 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων για τις γυναίκες και 11 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων στους άνδρες. Μια πίντα του παγωτού έχει περίπου δύο φλιτζάνια απειλή αυτή, ο διπλασιασμός του αριθμού των θερμίδων που γρήγορα. 

11. Τυρί
Έκπληκτος; Τυρί δεν υποτίθεται ότι είναι κακό για σας. Έχει άφθονο ασβέστιο, που ενισχύει τα οστά. Είναι μια μεγάλη πηγή για την πρωτεΐνη και μερικές άλλες θρεπτικές ουσίες, όπως βιταμίνη Α, Β12, φώσφορο, ριβοφλαβίνη, και ψευδάργυρο. Τυρί περιέχει συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA), ένα είδος λίπους που πιστεύεται ότι βοηθούν στη μείωση του βάρους και στην προστασία του οργανισμού ενάντια στον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις. Αλλά ο τρόπος που έχουμε την τάση να τρώνε τυρί καθιστά ανθυγιεινά. Έχουμε όλα περιχύνουμε nachos μας, slather πίτσα μας με αυτό, και απλώστε το στο κροτίδες και ψωμί σαν να μην υπάρχει αύριο.
Το τυρί είναι ένα τρόφιμο υψηλής θερμιδικής αξίας με μέσο όρο 100 θερμίδες ανά ουγκιά. Τρώτε πάρα πολύ από αυτό σε μια μέρα ή ζεύγος με άλλα τρόφιμα πλούσια σε θερμίδες και θα είστε πιο κοντά στην αύξηση του σωματικού βάρους από ό, τι θα είναι η απώλεια βάρους. Σύμφωνα με το αμερικανικό Υπουργείο Γεωργίας, ο μέσος Αμερικανός τρώει £ 30 του τυριού κάθε χρόνο που είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από την ποσότητα που καταναλώνουν πριν από 40 χρόνια.
 Είναι πλούσια σε λίπος πολύ με περίπου 6-9 γραμμάρια ανά ουγγιά. Και το τυρί είναι ως επί το πλείστον αποτελείται από κορεσμένα λίπη, το «κακό λίπος" είμαστε OH-έτσι-φοβισμένος περίπου λόγω της κακής επιπτώσεις της στην καρδιά. Επιπλέον, το τυρί συνήθως περιέχει άφθονο νατρίου που σας προδιαθέτει για υψηλή πίεση του αίματος και αυξάνει τον κίνδυνο για υπερτασική καρδιοπάθεια.
Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του Εθνικού Ινστιτούτου για τον Καρκίνο, έχουν το τυρί και τα γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν συνδεθεί με αυξημένη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου στο μαστό. Διατροφή και καρκίνος χαρακτήρισε μια μελέτη με ένα παρόμοιο συμπέρασμα, συσχετίζοντας το τυρί με υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου του πνεύμονα και λεμφοειδείς. Θα πρέπει να θεωρηθεί ότι πολλές από τις διαθέσιμες τυριών στην αγορά σήμερα υφίστανται επεξεργασία βαριά και περιλαμβάνουν ανθυγιεινά πρόσθετα που πιθανόν να προκαλέσουν αυτές τις καρκίνους. 

12. αλμυρών σνακ
Πατατάκια δεν είναι οι μόνοι αλμυρά σνακ ποθούμε τόσο συχνά. Υπάρχουν αλατισμένα κράκερ, αλατισμένοι ξηροί καρποί, αλατισμένα πατατάκια, και πολλά άλλα. Μερικά από αυτά τα σνακ είναι πραγματικά αρκετά υγιής, αν καταναλώνονται με μέτρο. Τρώτε περισσότερα από ό, τι είστε υποτίθεται για να, και τα επίπεδα νατρίου σας πρόκειται να πύραυλο ουρανού.
Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται αλάτι για να βοηθήσει στη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος μας. Λαμβάνονται σε μεγαλύτερες ποσότητες από ό, τι μπορεί να χειριστεί, η κυκλοφορία θα αλλάξει. Ως αποτέλεσμα, η πίεση του αίματος ενός ατόμου αυξάνει με κάθε βαριά αλατισμένο σνακ.
Το 2011, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The American Journal of Clinical Nutrition διαπίστωσε ότι η κατανάλωση αλατιού-φορτωμένα τρόφιμα εμποδίζονται τα αιμοφόρα αγγεία από την διαστολή, ακόμη και σε άτομα με φυσιολογική αρτηριακή πίεση. Πηγαίνει για να δείξει ότι δεν χρειάζεται να έχουν υπέρταση να υποστούν τις αρνητικές συνέπειες της υπερβολικής πρόσληψης νατρίου. Αυτή η μελέτη έδειξε επίσης ότι η αύξηση της πίεσης του αίματος σημειώθηκε 30 λεπτά μετά την κατανάλωση μιας αλμυρό σνακ και δεν υποχωρούν μέχρι μετά από δύο ώρες. Φάτε αυτά τα αλμυρά σνακ τακτικά και είστε καταδικασμένοι να αναπτύξουν υπέρταση και ενδεχομένως να υποφέρουν από εγκεφαλικό επεισόδιο.
 Υψηλή πρόσληψη αλατιού συνδέεται επίσης με την αύξηση του σωματικού βάρους. Αν και δεν έχει καμία θερμιδική αξία και δεν θα σας κάνει να θέσει σε κιλά λόγω του λίπους, κάνει κάτι άλλο που συμβουλές από την κλίμακα - κατακράτηση νερού. Να θυμάστε ότι το αλάτι επηρεάζει την κυκλοφορία σας. Ένας τρόπος για να το κάνει στην πραγματικότητα αυτή είναι η διατήρηση περισσότερων νερό στο αίμα σας, το οποίο στη συνέχεια μετατοπίζεται προς το δέρμα να σας δώσω αυτή πρησμένα ματιά. Όσον αφορά πρησμένα πηγαίνει, φαίνεται μόνο καλό για μαλλί της γριάς, όχι στον άνθρωπο.
Ακόμη και αν η κατακράτηση νερού φαίνεται ακίνδυνο, είναι επικίνδυνο και συμβάλλει στην αύξηση της πίεσης του αίματος, η οποία με τη σειρά της αυξάνει την πιθανότητα να υποστεί καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο. 

13. Χοιρινό
Μπέικον, μπριζόλες, ζαμπόν, και τα πλευρά είναι αρκετό για να σας στείλει σε κώμα τροφίμων.Χοιρινό γούστα τόσο εκπληκτικά καλά ότι έχουμε καταλήξει με χιλιάδες τρόπους για να την προετοιμάσει! Εμείς το ψητό, το τηγανίζουμε, ψήνουμε, και ακόμη και να το σερβίρουν σπάνιες κατά καιρούς. Όσο και αν μας αρέσει χοιρινού κρέατος, δεν είναι καλό για την υγεία, αν καταναλώνεται τακτικά.
Το σώμα αφομοιώνει τα τρόφιμα με διαφορετικούς ρυθμούς. Τα φρούτα και τα λαχανικά πέψη γρηγορότερα. Τα κόκκινα κρέατα όπως το χοιρινό κρέας και επεξεργασμένα κρέατα γενικά, να πάρετε αργή εγκαίρως τους. Επειδή αυτά τα κρέατα μείνουν περισσότερο στο πεπτικό σύστημα, το σώμα δίνεται περισσότερος χρόνος για την απορρόφηση πρωτεϊνών και των λιπών και τη μετατροπή τους σε αποθηκευμένο λίπος. Έτσι, μια δίαιτα βαρύ για το χοιρινό κρέας αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίζουν βάρος.
 Η κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος έχει επίσης συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του παχέος εντέρου. Αυτό είναι ίσως λόγω της μειωμένης κίνηση του εντέρου που προκαλείται από μια δίαιτα με βάση το κρέας. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε αυτά τα κρέατα, το πιο πιθανό θα έχουν καρκίνο του εντέρου.
Ένα διατροφικό έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλύπτει από 1 σε κάθε 10 γυναίκες και 4 στους 10 άνδρες τρώνε περισσότερο από 90 γραμμάρια κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας κάθε μέρα. Το Υπουργείο Υγείας συστήνει τους ανθρώπους να τρώνε όχι περισσότερο από 70 γραμμάρια μαγειρεμένο κόκκινο κρέας κάθε μέρα για να μειώσει τις δυνατότητες ανάπτυξης καρκίνου του παχέος εντέρου. Εκτός από χοιρινό κρέας, θα πρέπει επίσης να είναι προσεκτικοί άλλα κόκκινα κρέατα, όπως μοσχάρι, κατσίκι, αρνί, μοσχάρι, ελάφι και δεδομένου ότι έχουν τους ίδιους κινδύνους. 

14. Ζυμαρικά
Πρέπει να αγαπάμε τους Ιταλούς για αυτό το παγκοσμίου φήμης συνεχείς. Ότι και πίτσα. Αλλά τα ζυμαρικά μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Φάτε τους συνεχώς και με συνέπεια γιαχρόνια και θα πάμε για να κερδίσουν περισσότερα από λίγα κιλά.
Τα ζυμαρικά είναι μια πλούσια σε υδατάνθρακες τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που είναι πέψη, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας θα αυξηθεί.Η υγιεινή διατροφή αποτελεί τρώει μισό φλιτζάνι μαγειρεμένα ζυμαρικά σε μια μέρα. Τίποτα περισσότερο από αυτό που θα οδηγήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας πέρα ​​από τα όρια.Η προσθήκη τυρί και κρέατα μαγειρεμένα σε λάδι μόνο αυξάνει τον αριθμό θερμίδων κάθε πιάτο ζυμαρικών και ενυδατώνει με ανθυγιεινά λίπη.
 Οι υδατάνθρακες στα ζυμαρικά και μόνο μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας, ενδεχομένως. Και οι δύο είναι προδιαθεσικοί παράγοντες για καρδιακή νόσο.Πάνω από 47.000 ιταλική άνδρες και γυναίκες εξετάστηκαν για την πρόσληψη υδατανθράκων και των επιπτώσεών της στον γλυκαιμικό επίπεδά τους. Αποκαλύφθηκε ότι το ένα τέταρτο των γυναικών που κατανάλωναν τα περισσότερα υδατάνθρακες είχαν διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν καρδιακές παθήσεις σε σύγκριση με εκείνους που κατανάλωναν τη μικρότερη ποσότητα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο κίνδυνος για καρδιακή νόσο ήταν παρούσα μόνο σε τρόφιμα που είχαν υψηλό γλυκαιμικό υδατάνθρακες όπως τα ζυμαρικά, αλλά ήταν ανύπαρκτη στο χαμηλό γλυκαιμικό υδατάνθρακες. Ζυμαρικό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε διαβήτη, εάν το σώμα είναι σε θέση να παράγει αρκετή ινσουλίνη για να μεταβολίζουν τα σάκχαρα στο ρεύμα του αίματος.
Ψωμί και το ρύζι είναι επίσης τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Έτσι, ακόμη και αν τα χρησιμοποιείτε ως εναλλακτικές λύσεις για τα ζυμαρικά, η κατανάλωση τους θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι περιορισμένη. Μόνο μία φέτα ψωμί ή μισό φλιτζάνι μαγειρεμένο ρύζι συνιστάται για καθημερινή κατανάλωση.
ΚΑΦΕΣ
Τίποτα άλλο δεν μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα σας σωστά. Ο καφές είναι ένα από τα αγαπημένα ποτά πρωινό μας. Για κάποιους, αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα ζεστό φλιτζάνι καφεΐνης που jumpstarts πρωινά τους. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους ζωής.
Καφές μπορεί να δανείσει πολλά οφέλη για την υγεία. Όταν παρασκευάζονται από καλής ποιότητας αλεσμένο καφέ, είναι μια άφθονη πηγή για τα αντιοξειδωτικά που ενθαρρύνουν την απώλεια βάρους και την πρόληψη της γήρανσης. Φρέσκα, οργανικά, υψηλής ποιότητας καφές έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την πνευματική εγρήγορση. Γερούς πότες της εμπειρίας είδους μειωμένη συχνότητα εμφάνισης των ασθενειών όπως το Πάρκινσον.
Τούτου λεχθέντος, η μακροχρόνια κατανάλωση του καφέ έχει επίσης συσχετιστεί με αυξημένους κινδύνους για οστεοπόρωση, αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, και οι καρδιοπάθειες. Πολλοί άνθρωποι πίνουν περισσότερο από λίγα μικρά ποτήρια σε μια μέρα, που μόνο κάνει τα πράγματα χειρότερα. Και οι περισσότεροι από μας πίνουν στιγμιαίο καφέ ούτως ή άλλως, τα οποία έχουν πολλές θερμίδες και σάκχαρα.
 Ένας από τους κινδύνους που περιλαμβάνουν καφές είναι ότι περιέχει ακρυλαμίδιο, ένα παράγοντα δυνητικά καρκινογόνα που σχηματίζεται από κόκκους καφέ ψήνεται στον υψηλές θερμοκρασίες. Όσο πιο σκούρο είναι το ψητό καφέ, η υψηλότερη περιεκτικότητα σε ακρυλαμίδιο του είναι. Μελέτες δείχνουν ότι ο καφές είναι ένα από τις σημαντικότερες πηγές αυτής της επικίνδυνης υποπροϊόν της παρασκευής σπόρων καφέ.
Πίνοντας τον καφέ περισσότερο από μία φορά την ημέρα έχει επίσης συνδεθεί με υψηλότεραεπίπεδα στρες. Η καφεΐνη που βρίσκεται στον καφέ διεγείρει την απελευθέρωση της κορτιζόλης, της επινεφρίνης, νορεπινεφρίνης και - τις ορμόνες του στρες που θα πρέπει να απελευθερωθεί μόνο όταν το «πάλης ή πτήσης» αντίδραση προκάλεσε. Επειδή αυτά είναι σχεδόν πάντα παρούσα σε τακτική πότες καφέ, τείνουν να είναι νευρικός και έχουν δυσκολία χαλάρωσης. Καφεΐνη παρεμβαίνει επίσης με το μεταβολισμό του γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA), ενός νευροδιαβιβαστή που επηρεάζει τη διάθεση και το άγχος μας ανοχή.
Το στρες που προκαλείται από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, ο καφές είναι ανθυγιεινό και επικίνδυνο. Αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις, άσθμα και άλλες ασθένειες που μπορεί να επιδεινωθεί από στρεσογόνες συνθήκες. Ένας εύστροφος διάθεση θα επηρεάσει την ποιότητα της ζωής σας και να προσθέσετε έως και το άγχος πάρα πολύ. 

16. Τηγανητά τρόφιμα
Τηγανητό κρέας, τα τσιπ, ή τηγανητά τίποτα είναι η πιο θανατηφόρα φαγητό που τρώμε κάθε μέρα.Τι κάνει η διαδικασία τηγανίσματος ανθυγιεινών τροφίμων είναι ότι προσθέτει στο συνολικό λίπος και θερμίδες καταμέτρηση τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα παναρισμένα είδη που απορροφούν περισσότερο πετρέλαιο.
Τα τηγανητά φαγητά σερβίρονται συνήθως σε εστιατόρια, αλυσίδες γρήγορου φαγητού, ή ακόμα και στο σπίτι. Περιέχουν τα τρανς λιπαρά και κορεσμένα λιπαρά, και μπορεί να έχει πάρα πολλές θερμίδες σε μεγάλες μερίδες. Τηγανητά τρόφιμα προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους, της παχυσαρκίας, και τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης σε πολλά άτομα. Συνεχίστε να τους συμπεριλάβει στη διατροφή σας και είστε αναγκασμένοι να αναπτύξουν πλακών στις αρτηρίες σας, που θα οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο. Τηγανητά τρόφιμα αυξάνει επίσης τα επίπεδα χοληστερόλης, αφήνοντας ένα άτομο πιο πιθανό να έχουν καρδιακή νόσο.
 Το 2013, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στα Διατροφή, Μεταβολισμός και Καρδιαγγειακά Νοσήματαδείχνει ότι η κατανάλωση τηγανητά περισσότερο από τέσσερις φορές την εβδομάδα αύξησε τον κίνδυνο για παχυσαρκία σε σύγκριση με την κατανάλωση τους μόνο δύο φορές ή λιγότερο κάθε εβδομάδα. Μια έκθεση CBS News που κυκλοφόρησε το 2013, λέει ότι η Southern κουζίνα, η οποία συνήθως περιλαμβάνει τα τηγανητά, αυξάνει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό επεισόδιο έως και 41 τοις εκατό. Το μόνο που παίρνει τρώει τηγανητά έξι γεύματα την εβδομάδα για να αναπτύξει αυτόν τον κίνδυνο.

Υπάρχει επίσης αυξημένη πιθανότητα να αναπτύξουν διαβήτη με την κατανάλωση τηγανητά τρόφιμα.

Μια μελέτη του 2011 που εμφανίστηκε στο Diabetes Care δείχνουν ότι η τακτική κατανάλωση των τηγανισμένων τροφίμων σχετίζεται με μεγαλύτερο κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2.Μια πιο πρόσφατη μελέτη, το 2013 δείχνει ότι οι γυναίκες που κατανάλωναν τηγανισμένο τρόφιμα κάθε μέρα είχαν περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από διαβήτη σε σχέση με όσους τα έτρωγαν λιγότερο συχνά.
Πριν φτάσετε για αυτό το τηγανητό φαγητό, θα πρέπει επίσης να εξετάσει τη σχέση της με τον καρκίνο. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Προστάτη περιοδικό το 2013 αποκάλυψε ότι το φαγητό τους ακόμα μια φορά την εβδομάδα συνδεόταν με υψηλότερο κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη στους άνδρες. 

http://www.healthydietbase.com/16-deadliest-food-you-eat-everyday/16/http://monidadias-news.blogspot.gr/2015/08/blog-post_94.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου