Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ! Ό,ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΩΡΑ (;)

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Τσίπρας, κατόπιν εντολής των Μέρκελ-Σόιμπλε, κάνει τις εκλογές-εξπρές, είναι διότι θέλει να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε με το δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου! Να...


καταστήσει τον ελληνικό λαό συνένοχο στο σχεδιασθέν σε βάρος του και σε βάρος της χώρας έγκλημα! Στις 5 Ιουλίου ο ελληνικός λαός δεν...τσίμπησε. Παρά τις παγίδες που του είχαν στήσει με τα capital controls και τον βομβαρδισμό από τα ΜΜΕ να ψηφίσει ΝΑΙ στο μνημόνιο, δεν το έπραξε. Ψήφισε ένα βροντερό ΟΧΙ σε ποσοστό 61,3%!  Αν ψήφιζε ΝΑΙ, αυτό θα σήμαινε ότι αποδεχόταν το Μνημόνιο. Ο Τσίπρας έκανε προσποιούταν τον  αντιμνημονιακό αλλά αποκαλύφθηκε ο ΔΟΛΙΟΣ, πρακτορίστικος ρόλος του, όταν μετά το ΟΧΙ του λαού πήγε στις Βρυξέλλες και έφερε το πιο εγκληματικό Μνημόνιο που μπορούσε να φέρει. 
Σήμερα λοιπόν, με σχέδιο των δανειστών καλεί τον λαό να ξαναψηφίσει, μόνο και μόνο για να τον καταστήσει συνένοχο! Να τον ξαναβγάλει δηλ. πρωθυπουργό και να νομιμοποιήσει έτσι, διά της ψήφου του, το αισχρό Μνημόνιο! Αν δηλαδή ο λαός κάνει το λάθος και ξαναβγάλει Πρωθυπουργό τον Τσίπρα, θα είναι σα να του δίνει λευκή επιταγή να εφαρμόσει τα πιο κτηνώδη μέτρα σε βάρος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου