Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΜΙΑ ΝΕΑ... ΔΡΟΜΕΑΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΣΣΑ: Η ΘΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ... ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

΄Ολα τα θλιβερά εμπορικά καταστήματα των επαγγελματιών της πολιτικής, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Ο Ξενοδόχος είναι γυναίκα, είναι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ η οποία προτίθεται να σχηματίσει κυβέρνηση , όχι απλά Υπηρεσιακή, αλλά κυβέρνηση ΟΡΑΜΑΤΟΣ! Για την Ελλάδα σημαίνει απλοελληνικά ότι...

μπορεί να παραμείνει ...σε βάθος χρόνου... 

Η νέα πρωθυπουργός μπορεί να κάνει το θαύμα της. Περιμένουμε τη σύνθεση της Κυβέρνησής της, που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. 


Μπορεί η κ. Θάνου με δυο κινήσεις της να κάνει τους θλιβερούς παντάπασι επαγγελματίες της πολιτικής ...να παραμιλάνε, αν δεν χορεύουν στο ταψί.


Εμείς πάντως ως ιστοσελίδα, αλλά κι ευρύτερα ως Ε.Σ.Δ. της αποστείλαμε μήνυμα όπου της λέγαμε απλά και κοφτά: "Κυρία Θάνου... να παραμείνετε ...ξεροκέφαλη! Τηρήστε τις αξίες και πίστες που διέπουν το δικαστικό σώμα!".


΄Ομως πριν από λίγο, ο έγκριτος Νίκος Χτζηνικολάου, στην εκπομπή του (που τρέχει ακόμη) ...είπε το ίδιο που λέμε κι εμείς... Δηλαδή ότι η Κυβέρνηση Θάνου...δεν θα είναι και τόσο υπηρεσιακή.. Δεν χρειάζεται τις 100 μέρες που ζητούν οι ηλίθιοι επαγγελματίες πολιτικοί όταν αναλαμβάνουν Κυβέρνηση!

.. Πέντε μέρες αρκούν ώστε οι Θάνου και οι συνεργάτες της να αλλάξουν το κλίμα και να ανοίξουν δρόμους ελπίδας για τον χειμαζόμενο λαό.
Της το ευχόμαστε για μια ακόμη φορά. 

Η.Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου