Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ω, ΞΕΦΤΙΛΑ!

ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΕΙΠΕ: "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ"! 
Ο Τσίπρας δεν είναι τυχαίο ότι μάζεψε δίπλα του τόση πολιτική μούργα. Ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη πριν από λίγο καιρό επέκρινε τον Γιάννη Βαρουφάκη κατηγορώντας τον πως διέπραξε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!!!
Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Η αποσταθεροποίηση του νομίσματος και κατ' επέκταση η διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης, θέτουν ευθέως...


ζήτημα διατάραξης της εύρυθμης λειτουργίας του πολιτεύματος, άρθρο 134, παράγραφος 2, περίπτωση β' του Ποινικού Κώδικα (σ.σ. αδίκημα εσχάτης προδοσίας)», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον κ. Βαρουφάκη.
Ερχόμενος μετά από μερικές μέρες ο Τσίπρας να καλύψει δημοσίως τον Βαρουφάκη, λέγοντας ότι με δική του εντολή ο τότε υπουργός Οικονομικών είχε καταστρώσσει plan B, ουσιαστικά, σύμφωνα με τα λεγόμενα Πανούση είναι ηθικός αυτουργός σε εσχάτη προδοσία! Μάλιστα παρακαλώ! Ο πομφόλυγαας Πανούσης θεώρησε τον Τσίπρα ηθικό αυτουργό για εσχάτη προδοσία! Ότι δηλ. πρέπει να κάτσει στο σκαμνί! 
Και τώρα, που ο Πανούσης παρέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Α. Τσίπρα, του έπλεξε το εγκώμιο, λέγοντας: "Πολιτικό κεφάλαιο ο Τσίπρας"!
Δεν εκτίθεται στις εκλογές αλλά είναι διαθέσιμος να τον χησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε πόστο! Σύμφωνα δε με πληροφορίες, ο Πανούσης προαλείφεται για πρωθυπουργός κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ!!!

1 σχόλιο:

  1. Ουδείς θα γίνεται πρωθυπουργός στο εξής αν δεν έχει υποβληθεί σε κωλονοσκόπηση από τον Κουρουμπλή. Τί θέλουμε δηλαδή ; Να παθαίνει καρκίνο και να καλύπτει τα έξοδα το κράτος ;; Και να δίνει ΑΦΜ στις μελλοντικές γεννεές ο Τρύφων για να βγουν τα έξοδα ;;; Και να πέφτει το TAXIS λόγω υπερφόρτωσης με 30.000.000 νέους ΑΦΜ ; Και να αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε έξοδα αναβάθμισης ;;
    Φαύλος κύκλος, Μάκη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή