Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΦΜ! Ο ΔΟΛΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ!

τα νεογνά σπαράζουν στο κλάμα, βλέποντας τον...αξούριστο Αλεξιάδη
που τα υποχρεώνει να λάβουν ΑΦΜ με τη γέννησή τους!
Προσέξτε την είδηση και φτύστε τον κόρφο σας, με τους πολιτικούς-ξεφτίλες της κυβέρνησης Τσίπρα. Μια κυβέρνηση, που ενώ έχει παραιτηθεί, έχει τoν Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, υπεύθυνο επί των εσόδων, Τρύφωνα Αλεξιάδη, να βγαίνει και να λέει μα@ακίες! Ρε, ο Τσίπρας παραιτήθηκε κι εσύ εξαγγέλλεις μέτρα, ενώ είσαι υπηρεσιακός; 
Δείτε λοιπόν τι είπε και τι θα κάνει ο ...αξούριστος Αλεξιάδης: «Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται στην έκδοση Αριθμού Φορολογικού Μητρώου για όλα τα νεογέννητα μωρά, ήδη από το...

μαιευτήριο!!!  Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς αυτούς, τα μωρά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2016 θα πρέπει να λαμβάνουν ΑΦΜ, αμέσως μετά τη γέννησή τους και ταυτόχρονα με την εγγραφή τους στο ληξιαρχείο. Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδης, δήλωσε πως πρόκειται για ένα ορθό μέτρο, το οποίο εφαρμόζεται ήδη σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, ενώ στην Ελλάδα θα έχει στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη μείωση του βραχνά της γραφειοκρατίας. Έφερε δε ως παράδειγμα τον παππού μιας οικογένειας ο οποίος αντί να ταλαιπωρείται, πρέπει να διευκολυνθεί ώστε να κάνει εύκολα μια δωρεά στο εγγόνι του»!!!

Μιλάμε για πολύ…γκά-γκά πολιτικό! Τι πολιτικό; Εφοριατζής είναι και σκαρφίζεται ό,τι του κατεβάσει η γκλάβα του για να τα’ αρπάξει από τον λαό.
Πάμε λοιπόν να δούμε τις κοτσάνες αυτού του αξούριστου!
Το παιδί που γεννιέται και κάποια στιγμή θα πάει φαντάρος να υπηρετήσει την Πατρίδα, δεν αποκτά με τη γέννησή του ΑΣΜ (Αριθμό Στρατολογικού Μητρώου). Φτάνει στα 17 του χρόνια για να περάσει τις ανάλογες διαδικασίες (περιοδεύον) και αν κριθεί ικανός/κατάλληλος να στρατευθεί, του δίνουν ΑΣΜ (Αριθμό Στρατολογικού Μητρώου)! Εδώ, στην περίπτωση του…αξούριστου Τρύφωνα Αλεξιάδη, προεξοφλείται από τον ίδιο ότι θα ζει και ο παππούς της οικογένειας και ότι θα έχει περιουσία για να την γράψει στο εγγόνι του όταν αυτό γίνει 18 χρονών, ενώ ο… αξούριστος Αλεξιάδης προεξοφλεί ότι όλα τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα θα ζουν όλα μέχρι το 18ο έτος της ηλικίας τους (τουλάχιστον), όταν θα φορολογούνται ως εργαζόμενοι πολίτες!!!
Τέτοιες κοτσάνες λέει ο… αξούριστος Αλεξιάδης!
Και δεν μας είπε κάτι άλλο ο αξούριστος Αλεξιάδης: στην Ελλάδα δεν γεννιούνται μόνον Ελληνόπουλα αλλά και παιδιά από το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και απ’όλο τον κόσμο. Θα υποχρεώνει δηλαδή όλους τους αλλοδαπούς ή λαθρομετανάστες να τρέχουν στα ληξιαρχεία να αποκτούν ΑΦΜ; Και μην πει κανείς ότι θα είναι μόνο για τα ελληνόπουλα, διότι ο… αξούριστος Αλεξιάδης δεν το διευκρίνησε αυτό! Και φαντασθείτε να είναι μόνο για τα ελληνόπουλα, τι αχταρμάς έχει να γίνει στα Ληξιαρχεία! Ουρές για τις δηλώσεις γεννήσεων των Ελληνόπουλων, ουρές για τους αλλοδαπούς, άλλα γραφεία για τη δήλωση γέννησης, άλλα για τη δήλωση ΑΦΜ των ελληνόπουλων, από’κει γραφεία για αλλοδαπούς! Ρε, τι… αξούριστο μυαλό έχει τούτος;


Όμως, επειδή ο Αλεξιάδης έχει νοοτροπία εφοριατζή, κάτι άλλο στοχεύει και όχι πώς να διευκολύνει τον… παππού. Στοχεύει στο φακέλωμα όλων, με βασικό στόχο να προχωρήσει στην κάρτα του πολίτη για όλους, με απώτερο στόχο το… τσιπάρισμα των νεογνών και όλων των πολιτών!


3 σχόλια:

  1. Να σου πω εγώ τί έχει κατά νουν ο Τρύφωνας, ο οποίος προ ημερών έδωσε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις διότι "έπεσε" το TAXIS. Σύμφωνα με δήλωσή του «Το TAXIS NET εμφάνισε σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας την Τετάρτη 19.8 και την Πέμπτη 20.8, τα οποία προβληματίζουν έντονα και ως προς την χρονική σύμπτωση με την ανακοίνωση του Υπουργείου μια μέρα πριν (για τις φορολογικές δηλώσεις) αλλά και ως προς την δυνατότητά του να ολοκληρώσει αξιόπιστα και εμπρόθεσμα την παραλαβή των φορολογικών δηλώσεων το επόμενο διάστημα».
    «Με δεδομένο το σεβασμό και τη συμπαράσταση στα στελέχη που αγωνίζονται πέρα από ωράριο και πενθήμερο για την μηχανογραφική στήριξη του Υπουργείου, είμαι αναγκασμένος να διερευνήσω, αν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν ήταν τεχνικά ή άλλης φύσης. Στην κατεύθυνση αυτή έχω ζητήσει από χτες σχετικές εισηγήσεις από την ΓΓΔΕ και την ΓΓΠΣ» επισημαίνει με νόημα ο υπουργός.
    Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/289977/alexiadis-paratasi-upovolis-forologikon-diloseon-kai-gia-ta-fusika-prosopa-upopto-to-provlima-sto-taxisnet/#ixzz3jikn0I4Z
    Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
    Αμέσως μετά αναγγέλει την ευφυέστατη ιδέα να απόκτούν οι άνθρωποι ΑΦΜ με τη γέννησή τους. Αφού αποδοθεί η πτώση του "ΤΑΧΙS" σε ανεπάρκρια και σε συνδυασμό με το φόρτωμα εκατομμυρίων νέων κωδικών, θα χρειαστεί αναβάθμιση από τον υπηρεσιακό υπουργό που θα αντικατασταθεί σε λίγο καιρό.
    Μπήκες τώρα, Μάκη, πού πάει το πράμα ; Α ρε @@@@@@@ και @@@@ το @@@@ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετοιες δουλιες εμαθαν να κανουν τα κ@@@παιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω να κάνω δύο σχόλια. Το πρώτο αφορά το άρθρο. Ο κύριος ... πώς τον λένε, δεν τον ξέρω και δεν με απασχολεί και να τον μάθω, ούτε αξούριστο μυαλό έχει ούτε χαζός είναι. Είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ένας από όλους τους ανθέλληνες κοπρίτες νεοταξίτες που έχει μαζέψει ο ΣΦΥΡΙΖΑ και που έχει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ στόχο να διαλύσει ό,τι υπάρχει.
    Το δεύτερο σχόλιο που έχω να κάνω, αφορά το TAXISnet. Όλοι αυτοί, από εποχής Θεοχάρη αλλά και παλαιότερα, συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών κοπριτών, εάν δούλευαν σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και είχαν πληρωθεί για να στήσουν ένα πρόγραμμα/μια εφαρμογή η οποία παρουσίαζε όλα αυτά τα προβλήματα, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ προ πολλού και χωρίς αποζημίωση. Το Δημόσιο όμως, επειδή έχει χρήμα (το δικό μας, εννοείται) το ξοδεύει ασύστολα. Πληρώνει άσχετους, ανίδεους, τυχάρπαστους και κοπρίτες, για να στήσουν και καλά μια εφαρμογή, η οποία από τις 365 μέρες του χρόνου δουλεύει μόνο τις 100!
    Αυτός είναι όμως ο έλληνας! Δυστυχώς! Και ο ψηφοφόρος "δεν βαριέσαι", και ο εκλεγμένος/διορισμένος "δεν βαριέσαι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή