Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ...

Δείτε ποια είναι

Ό,τι και να γράψει ή να πει κάποιος γι' αυτήν τη σειρά, είναι πραγματικά λίγο. Οι φανατικοί οπαδοί της αμέτρητοι, όπως ....
αμέτρητες είναι και οι φορές που έχουμε απολαύσει και γελάσει με τις ατάκες αυτής της τόσο αγαπημένης παρέας.

Λογικό είναι λοιπόν, το κάθε τι που έχει να κάνει μαζί της να γίνεται αμέσως viral. Για κάποιον λοιπόν λόγο, αυτό το βίντεο, που αρχικά ανέβηκε το 2007, έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το Ίντερνετ να παραμιλάει (για μία ακόμη φορά).

Ο λόγος; Πρόκειται για μία σκηνή που κόπηκε λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος που έγινε στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Ο σκοπός ήταν να βγει στον αέρα στις 11 Οκτωβρίου του 2001, αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ. Σε αυτήν, ο Τσάντλερ και η Μόνικα βρίσκονται στο αεροδρόμιο και ετοιμάζονται να φύγουν για μήνα του μέλιτος, αλλά τελικά κρατούνται από την ασφάλεια επειδή ο Τσάντλερ κάνει ένα αστείο για μία... βόμβα.

Δεν χρειάζεται λοιπόν κανείς να σκεφτεί πολύ, για να καταλάβει ότι εάν αυτή η σκηνή παιζόταν, τότε θα ήταν πάρα πολλοί είναι εκείνοι που θα τη θεωρούσαν ασεβή και προκλητική.

Σήμερα, ωστόσο, μπορούμε πλέον να δούμε όλες τις κομμένες σκηνές της λατρεμένης μας σειράς. Έχουν άλλωστε περάσει 11 χρόνια από τότε που τελείωσε (ναι, μεγαλώσαμε τόσο πολύ!).

paraskinia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου