Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ...ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: "ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ...ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΜΕ"!!!

Πρέπει να πασχίσουμε να μη χάσουμε τα λογικά μας, με όσα τραγελαφικά είπε η Χαρά Καφαντάρη πριν από λίγο στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα, στο MEGA. Ζήτησε την ψήφο του ελληνικού λαού για να εφαρμόσει η κυβέρνηση το 3ο Μνημόνιο το οποίο, ναι μεν είναι βαρύ με υφεσιακά μέτρα, αλλά έχει αναπτυξιακή προοπτική (!!!). 
Ο Οικονομέας τη ρώτησε "πώς είναι δυνατόν να ζητάτε από τον λαό να...


σας ψηφίσει για ένα Μνημόνιο που αρχικά καταδικάζατε; Μεταλλαχθήκατε;" και αντιπαραβάλλοντας τις σημερινές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις θέσεις της αριστερής πλατφόρμας, ο δημοσιογράφος επισήμανε ότι η "αριστερή πλατφόρμα" είναι αυτή που έμεινε πιστή στις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η κα Καφαντάρη απάντησε με...ζογκλερικό τρόπο: ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν είπε ότι θα βγει εκτός ευρωζώνης, αλλά ότι θα παλέψει μέσα στην ευρωζώνη να φέρει την καλύτερη δυνατή συμφωνία. "Μπορεί να μην έφερε την καλύτερη δυνατή συμφωνία, αλλά πάλεψε στις διαπραγματεύσεις", είπε η κα Καφαντάρη! 
Αμέσως μετά, και αφού είχε ζητήσει την ψήφο του λαού για να εφαρμόσει το 3ο Μνημόνιο τα...γύρισε τα επιχειρήματά της , λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σαν τα προηγούμενα κόμματα που ήταν ταυτισμένα με τα μνημόνια, αλλά θα αντιπαλέψει το 3ο Μνημόνιο!!! Προκάλεσε μάλιστα το ειρωνικό χαμόγελο της βουλευτού του ΚΚΕ Χριστίνας Παναγιωτακοπούλου η οποία αντέτεινε: "Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα θα εφαρμόσει το Μνημόνιο σε βάρος του λαού, μετά θα το αντιπαλέψει για να το καταργήσει"!!!

Μιλάμε, με τον ΣΥΡΙΖΑ και όσα τραγελαφικά υποστηρίζει, καταλαβαίνεις ένα πράγμα: ότι έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς απατεώνες ολκής! Ένας από αυτούς είναι και η Χαρά Καφαντάρη! 

20 σχόλια:

  1. Σαν δεν ντρέπεσε ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ο κόσμος πεινάει δεν έχει να πληρώσει τα ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ και εσείς μας δουλεύται μέρα νύχτα . Όλα τα στελέχη του ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκατ. Ευρώ καταθέσεις σε ξένες τράπεζες αφού πρώτα τα άρπαξαν από τα Δημόσια Ταμεία και στα νοσοκομεία πεθαίνουν χιλιάδες γιατί δεν υπάρχουν χρήματα . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . Καταστρέψατε την χώρα μας και την κάνατε ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μισούν την Ελλάδα και την έκαναν στάχτες οι άθλιοι . Αυτό το μόρφωμα που σποκαλούν ΣΥΡΙΖΑ είναι κατασκεύσμα των τοκογλύφων και ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ . Πάντως όλοι τους είναι βολεμένοι και ο κόσμος έχει φτύσει αίμα από τους φόρους . Όλοι οι αριστεροί είναι ΑΝΘΕΛΛΗΜΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μεγάλος απατεώνες και ψεύτης του ΣΥΡΙΖΑ αφού παρέδωσε την χώρα στους Γερμανούς τοκογλύφους φέρνει από την Ασία εκατ. εξαθλιωμένους μουσουλμάνους βάση ενός σατανικού σχεδίου ώστε το 2020 περισσότεροι από 10 εκατ. Ισλαμιατές να έχουν ισοπεδώσει αυτή την χώρα και να την κάνουν Μητρόπολη του Ισλάμ . Οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ του ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του δεν έχουν μέσα τους ίχνος συμπάθειας για την Ελλάδα την Ιστορία και τον Πολιτισμό της . Όλοι αυτοί οι ανθέλληνες νιώθουν μεγάλη χαρά με την οικονομική καταστροφή της Πατρίδας μας και θέλουν να την κάψουν ολεσχερώς με αμέτρητα στίφη ισλαμιστών που εισβάλουν με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ . Τα επόμενα χρόνια είναι σίγουρο ότι όλοι αυτοί οι απατεώνες θα πληρώσουν ακριβά τα εγκλήματα τους εναντίον της Πατρίδας μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις Σκουριές συνελήφθη ολόκληρος λόχος Γερμανών που επιχείρησε να κάψει την περιοχή όλη και να αιματοκυλήσει τα γύρω χωριά όπως έκαναν οι ΝΑΖΙ στα Καλάβρυτα πριν από χρόνια . Μαζι τους είχαν δεκάδες τα φασισταριά του ΣΥΡΙΖΑ δεκάδες βόμβες μολότωφ κιβώτια πέτρες μαχαίρια και καραμπίνες Είναι ξεκάθαρο πλέον και πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι το ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΔΙΖΑ είναι η ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά,έχετε κάνει ποτέ κουβέντα μαζί της; Δεν εξεπλάγην από αυτά που άκουσα κι' εγώ το πρωί. Αυτός είναι ο τρόπος ''σκέψης'' του συγκεκριμένου ατόμου! Δεν το κάνει επίτηδες και δεν πρέπει να κοροΪδεύουμε ανθρώπους με IQ ραδικιού!!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα μάτσο χάλια . Ντενεκέδες όλοι τους . Ο ένας χειρότερος απί τον άλλον . Αυτοί διέλυσαν την χώρα μας . Στείλτε τους στο ΔΙΑΟΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το νέο όνομα μετά την πολυδιάσπαση και την αποχώρηση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ είναι...ΣΥΓΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά σημαίνει: ΣΥνασπισμός Γυρολόγων ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πράγμα σοβαρεύει,όταν άνθρωποι αυτού του ''μορφωτικού επιπέδου'',θεωρούν όλους εμάς ηλίθιους και με αμνησία,ξεστομίζοντας ότι μπαρούφα ξέρουν να παπαγαλίζουν.
    Πρέπει να επιβληθεί ΄΄εισπρακτικό Τέλος Μπουρδολογίας΄΄ Ίσως έτσι,βρεθούν αρκετά ''Ισοδύναμα μέτρα'' και να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ,ας πούμε...για σκεφτείτε το λίγο, 300 έχουμε εκεί μέσα...πόσοι από αυτούς ''διακρίνονται για την ευφυία τους;;;''
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΦΙΛΟΣΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kε Μάκη,μήπως πρέπει να δημοσιεύσεται για μία ακόμη φορά εκείνη την λίστα, με τα περιουσιακά στοιχεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ;Συγκεκριμένα για τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους!Νομίζω ότι η κυρία είχε επτά ακίνητα;Κάνω λάθος,δεν θυμάμαι,ίσως είναι και περισσότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν λέει ''αναπτυξιακή προοπτική'' εννοεί την προοπτική να αυξήση την προσωπική της περιουσία,για όσο καιρό θα κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό,εισπράτοντας παράλληλα τον παχυλό μισθό της;
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαρούλα πες μας για τον ΕΝΦΙΑ και τσ Ληστρικά χαράτσια του ΣΥΡΙΖΑ που μας πίνουν το αίμα . Πες μας για τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που ψήφισες για να μας γδάρης ζωντανούς . Ο αλήτης κομμουνιστής Τσίπρας θα έχει το τέλος του Τσαουσέσκο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κα Κουκουρούκου,θα(ξανά) βάλεις για βουλευτής;Και αν ναι,θα μας (ξανά) σώσεις;; Όχι ρε γαμώτο...δεν αντέχουμε άλλο ''σώσιμο'',θα...''σκάσουμε'' λυπηθήτε μας!!!
    Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ!
    γαβ-γαβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΦΥΡΙΖΑ=Συνασπισμός Φυλακισμένων Ριζοσπαστικής Αριστεράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απατεώνες ψεύτες και καθάρματα . Το ίδιο είναι και το πλουσιόπαιδο ο Αλέξης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. VENCEREMOS συντροφισα VENCEREMOS .ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΑΡΗ . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ . ΖΗΤΩ Ο ΠΕΠΙΤΟ ΓΚΟΖΑΛΕΣ . ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΡΟΖ ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του που έχουν εκατ ΕΥΡΩ σε ξένες τράπεζες . ΖΗΤΩ και τα κορόιδα οι πεινασμένοι και οι άφραγκοι που στηρίζουν
    τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    VENCEREMOS και καλή ζωή . ΑΙ ΣΟΧΤΙΡ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ της Μυκόνου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εγώ μαζί σου συμφωνώ απόλυτα . VIVA LA REVOLUTION της κόπρο αριστεράς των καπιταλιστών του ΣΥΡΙΖΑ .Σύντροφοι καπιταίλιστές της αριστεράς πρέπει να προστατέψετε τα εκατ. ΕΥΡΩ που έχετε σε ξένες τράπεζες . ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ της ΜΑΣΑΣ . ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναρχοσυριζαίοι του βρωμο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με δεκάδες γερμανούς φασίστες του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ έκαψαν τις Σκουριές πριν λίγες ημέρες και απειλούσαν τους κατοίκους στα γύρω χωριά με ολοκαύτωμα οπως στα Καλάβρυτα . Τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ / ΟΡΚ / ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ τον χειμώνα θα κάψουν και θα λεηλατήσουν την Αθήνα . ΑΝΤΕ Γ............... ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή