Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο ΑΔΩΝΙΣ "ΣΚΙΖΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: "ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ 30%"!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ...έβαλε στη θέση της πριν από λίγο την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη η οποία έλεγε ασυναρτησίες (γι' αυτές διαβάστε σε επόμενη ανάρτηση). Της είπε λοιπόν ότι δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο που ψήφισε και καλά θα κάνει να το διαβάσει, διότι σε αυτό το...


Μνημόνιο έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ο Τσίπρας, διευκρινίζοντας ότι είναι...δική του ιδιοκτησία. Άρα, θα το υπηρετήσει και θα το εφαρμόσει πιστά ο Τσίπρας. 
Είπε επίσης ότι όπως και τα προηγούμενα, έτσι και αυτό το Μνημόνιο έχει διάρκεια 3ετή και συνεχίζει μάλιστα να εφαρμόζει πισστά κα τα προηγούμενα Μνημόνια. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε επίσης ότι επειδή ο Α. Τσίπρας εφαρμόζει και το 1ο και το 2ο Μνημόνιο, δεν μπορεί να κάνει καμία εξεταστική για τα προηγούμενα Μνημόνια και πώς μπήκαμε σε αυτά. Όλα πάνε περίπατο! 
Η μεγάλη...καμπάνα όμως του Άδωνι προς την Χαρά Καφαντάρη ήταν ότι το Μνημόνιο προβλέπει μείωση των συντάξεων κατά 30% (μια και οι συντάξεις θα συνδέονται με τις εισφορές), κάτι που δεν έκανε καμία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου