Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 2.240 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! "ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ" , ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΣΙΑ!!!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ, στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1 κατέπλευσε λίγο μετά τις 9 το πρωί σήμερα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέροντας 2.440 πρόσφυγες από τη Συρία...

Το πλοίο που φιλοξενούσε ήδη στο λιμάνι της Κω 1308 άτομα, παρέλαβε 124 από την Κάλυμνο,300 από τη Λέρο και 708 από τη Μυτιλήνη.
Έξω από το πλοίο βρίσκονταν μέλη αντιρατσιστικής οργάνωσης, οι οποίοι μοιράζουν φυλλάδια στον κόσμο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από τα εμπλεκόμενα υπουργεία για το μεταναστευτικό πρόβλημα αν το πλοίο θα αναχωρήσει εκ νέου για κάποιο λιμάνι νησιού του ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου να παραλάβει πρόσφυγες για να υπάρχει αποσυμφόρηση.
Δεν μένει λοιπόν παρά να μην κάνει άλλη κρουαζιέρα το πλοίο αλλά να ανοίξει τις πύλες του και να περάσουν σε Αθήνα-Πειραιά και οι 2.240 αλλοδαποί! Ας φέρουν και όσους άλλους υπάρχουν στα νησιά. Σύμφωνα με την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, η πρόσκληση είναι για όλους τους μετανάστες. Και 10 εκατομμύρια μετανάστες μπορούν να χωρέσουν στην Ελλάδα! Έτσι δεν είναι Τασία;;;

1 σχόλιο:

  1. Η εξόντωσης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντίον των Ελλήνων είναι ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΙΣ από τα ΜΠΑΣΤΑΤΔΑ του Ιμπραήμ Πασά τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ του ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . Οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΙΣΟΥΝ την Ελλάδα ΘΑΝΑΣΙΜΑ . Δεν έχουν Ιερό και Όσιο . Τους φτύνεις κσι γλύφονται . Χανούμισες και Γιουσουφάκια είναι όλη η αριστερά με κατεβασμένα τα βρακιά τους στον ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή