Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ..".

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε από τον τηλεοπτικό του σταθμό ότι κατέρχεται στις εκλογές διεκδικώντας την ψήφο του ελληνικού λαού, αισθανόμενος δικαιωμένος όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο...


(κατέρρευσαν οι σε βάρος του κατηγορίες για μίζες), αλλά και ως ΛΑ.Ο.Σ. του οποίου οι θέσεις επιβεβαιώθηκαν ή ακόμη και υιοθετήθηκαν. 
Όπως είπε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δικαιώθηκε όταν κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο έλεγε ότι η εκλογή του Τσίπρα θα σημάνει τον ερχομό του...Έμπολα για τη χώρα μας. Και αυτό τελικά αποδείχθηκε μέσα στους τελευταίους 6 μήνες που η κυβέρνηση Τσίπρα έφερε την καταστροφή στον τόπο, κάτι σαν την επιδημία Έμπολα! 
Δικαιωμένος αισθάνεται ο Καρατζαφέρης και στο θέμα της επιμήκυνσης του χρέους, για το οποίο μιλούσε συνέχεια, θέση την οποία εσχάτως υιοθετεί και η ίδια η Μέρκελ! 
Επίσης, ο Γιώργος Καρατζαφέρης φωνάζει εδώ και χρόνια για την επανασύσταση της ΜΟΜΑ, κάτι που πήγε να κάνει ο Καμμένος) αλλά σε υποτυπώδη μορφή. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επιμένει στην αξιοποίηση της ΜΟΜΑ σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και στην παραγωγή φαρμάκων. Τόνισε μάλιστα ότι τα καλύτερα φάρμακα μπορούν να τα φτιάχνουν οι γιατροί του στρατού! 
Ακόμη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αντί για την κατάργηση του ΕΚΑΣ που απαιτούν οι δανειστές πρότεινε τη χορήγησή του στους δικαιούχους, υπό τη μορφή παραβόλου! Το ίδιο μάλιστα ανέφερε ότι μπορεί να ισχύσει και για τον 13ο-14ο μισθό ο οποίος μπορεί να δίνεται στους δικαιούχους υπό μορφή παραβόλου. 
Ο Γιώγος Καρατζαφέης κατεβαίνει λοιπόν διεκδικώντας την ψήφο του ελληνικού λαού για την είσοδό του στη Βουλή, όπου θα ακούγεται, όπως το διακηρύσσει και ο ίδιος, ο πατριωτικός του λόγος.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου