Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ! Ω, ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Δεν αφήνει κανέναν σε χλωρό κλαρί η Ραχήλ Μακρή.Ούτε τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος μπορεί να μην ψήφισε Μνημόνια γιατί είναι εξωκοινοβουλευτικός, ωστόσο το ντοκουμέντο σε βάρος του η Ραχήλ Μακρή το βγάζει...



Ραχήλ Μακρή: "Από την πονηριά ως την κατεργαριά ένα βήμα, αρκεί να προσθέσεις στην πονηριά το ψέμα και θα βγει κατεργαριά. 
Λα Μπρυγιέρ"



2 σχόλια:

  1. Ραχήλ Μακρή μπορεί να έχεις το δίκιο σου με όλα αυτά που κάνουν αυτοί οι μνημονικοί σαλτιμπάγκοι πιθηκάνθρωποι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και καλά κάνεις που τους τα χώνεις και πολύ μαγκιά σου.

    'Όμως εμείς δεν θα ξεχάσουμε την θρυλική επερώτηση που έκανε ο Τέρενς Κουίκ τον Ιούνιο του 2014 για το ψεύτικο σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που είναι ψεύτικο, δεν είναι η ελληνική σημαία και κοιτά τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών όμως υποστήριξε με πίστη το σωστό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή.

    Αυτή η θρυλική επερώτηση του Τέρενς Κουίκ ήταν όλα τα λεφτά που έκανε να χάσουν τον ύπνο τους η μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τα μνημονιακά κόμματα της Ελληνικής Βουλής (πλην Χρυσής Αυγής) και η μνημονιακή ΕΠΟ με τους μνημονικούς γύρω της και το μνημονιακό κοινό της εθνικής ομάδας που προσκυνά από το 1949 μέχρι σήμερα το ψεύτικο σήμα μειωμένης εθνικής κυριαρχίας που οι κάθετες γραμμές κοιτούν τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών που η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναι μια μνημονιακή εθνική ομάδα.

    Η ιστορία έγραψε τον Τέρενς Κουίκ με χρυσά γράμματα για την θρυλική επερώτηση και αυτό δεν αλλάζει ποτέ όσο και να χτυπιούνται όλοι του μνημονιακού τόξου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι αν σε ξεματιάσουν καμμια 10ρια και σου διαβάσει και ο Παπἀς της ενορίας την Μεγάλη ευχή , ἰσως να επανέλθεις .....τι τραβάς και σύ!!

      Διαγραφή