Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ Ο ΜΑΡΔΑΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ!

Ποιος θα τον μαζέψει αυτόν που ανοίγει το στόμα του και πετάει...φούσκες; Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δ. Μάρδα. Δείτε τι είπε και μετά θα κάνουμε...ανάλυση λέξη-λέξη: «Το μεγάλο πρόβλημα που έχει όλος ο κόσμος που βρίσκεται στην κυβέρνηση...


είναι το εξής: Να είμαστε εντάξει με τη συνείδησή μας ή να εξυπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο και το συμφέρον αυτής της χώρας;».

Τι καταλάβατε; Πάμε λοιπόν μαζί να κάνουμε συρραφή των όσων είπε: "Το μεγάλο πρόβλημα που έχει όλος ο κόσμος που βρίσκεται στην κυβέρνηση..."! Πόσος κόσμος βρίσκεται στην κυβέρνηση; Καμιά δεκαριά χιλιάδες; Ή παραπάνω; Μερικούς νοματαίους σαν και αυτόν (και ειδικά αν είναι του βεληνεκούς του) τους χαρακτηρίζει  "ο κόσμος που βρίσκεται στην κυβέρνηση"! Θου Κύριε!

Δείτε τι άλλο λέει ο υπουργός με τις ελληνικούρες του: "Να είμαστε εντάξει με τη συνείδησή μας ή να εξυπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο και το συμφέρον αυτής της χώρας;". Τι λέει ο άνθρωπος; Κατά λάθος του ξέφυγε ή ήθελε και το είπε; Ότι όσοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση (όλος ο κόσμος δηλαδή...) δεν τα έχουν καλά με τη συνείδησή τους, πάνε κόντρα/αντίθετα με αυτή, ωστε να "εξυπηρετούν" το κοινωνικό σύνολο! Μια ..στάση εδώ γιατί ο τύπος τα έκανε αχταρμά! Ο υπουργός που δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε μια πρόταση της προκοπής ήθελε να πει "..να υπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο" και είπε "να εξυπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο"! 
Με άλλα λόγια ομολογεί ότι όσα πράττει ο...κόσμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πάει αντίθετα με αυτό που επιτάσσει η συνείδησή τους, ώστε να κάνουν αυτό που επιτάσσει το συμφέρον και το καλό της κοινωνίας! 
Τι παπαριές λέει ρε αυτός; Και αφού η συνείδησή σου λέει να κάνεις άλλα (προφανώς εννοεί όχι μνημονιακή πολιτική), αλλά παρ' όλα αυτά, το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου (ξανατονίζουμε: που είναι διαφορετικό με αυτό που του λέει η συνειδησή του) είναι η εφαρμογή των μνημονίων, τότε γιατί δεν πας στον αγύριστο να έρθει ο ίδιος ο Σόιμπλε ή κάποιος άλλος Γερμανός να εφαρμόσει την πολιτική που συμβαδίζει με τη συνείδησή του; Γιατί σε έχουμε εκεί ωρέ Μάρδα; Για να σε πληρώνουμε ως Γερμανοτσολιά, που δεν μπορεί ούτε ελληνικά να μιλήσει; 

3 σχόλια:

  1. Σε ελεύθερη μετάφραση που λέει ο συριζαίος φούσκας:

    Η μνημονιακή κυβέρνηση αγωνίζεται για το καλό των λαθρομεταναστών που θα είναι οι νέοι Έλληνες, θα εξοντωθούν όλοι Έλληνες και θα ξεπουλήσει όλη την Ελλάδα στην Γερμανία και θα κάνουν τα κουμάντα ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-ESM!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λαθρομετανάστες δεν θα γίνουν οι νέοι Ελληνες,αλλά οι νέοι κάτοικοι. Οι Ελληνες θα εξοντωθούμε από τα φορολογικά μέτρα,την εγκληματικότητα που θα υποστούμε από αυτούς τους λεχρίτες και την μετανάστευση των νέων παιδιών.Οι λάθροασιάτες θα είναι οι κάτοικοι,σε μια χώρα που κάποτε ήταν η ΕΛΛΑΣ (η ΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ) και θα είναι υποτελείς στην ΕΕ.
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις, αλλά βρίσκεις πάντα τους αδύνατους και τους άσχετους να ξεσπάσεις. Ο λεγάμενος ήταν παρών στις 27/1/2015 όταν ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο (διαβεβαίωση) τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης - "όλος ο κόσμος" - ως ακολούθως : << Διαβεβαιώνω στην τιμή και στη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ οτι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και θα υπηρετώ το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού. >> Δηλ., με βάση τον όρκο, η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ εναρμονίζεται με την υπηρέτηση του γενικού συμφέροντος.
    Αλλά κι' εσύ μωρ' αδερφέ μου, με τα ψοφίμια και τους ασχετίλες πας και τα βάζεις ;; Δεν υποφέρεσαι πλέον !!! Αααααααααααααααα
    https://www.youtube.com/watch?v=GqqUYgk0ldI

    ΑπάντησηΔιαγραφή