Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

"ΒΟΜΒΑ"! ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΠΗΡΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΝΟΙΑ! ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ....ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ!!!

Η αποκάλυψη έγινε χθες στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου "Κόντρα Διαδρομές" από τον δημοσιογράφο Γιάννη Ντάσκα. Πρόκειται για ένα από...


 τα πρόσωπα που «καίνε» τους Γερμανούς και είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για το βρόμικο χρήμα των εξοπλιστικών. Είπε μάλιστα ότι ήταν...κολλητός του Σημίτη! 
Μεσούντος του καλοκαιριού επισκέφθηκε το Αιγινήτειο και πήρε βεβαίωση ότι πάσχει απο άνοια!!!
Πρόσωπο σημαντικό,τετραπέρατο που έχει ΚΑΙ γερμανικό διαβατήριο.Με αυτή τη βεβαίωση θα επιδιώξει να μην καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ή αν καθίσει να λέει …άρες-μάρες κουκουνάρες γιατί έχει ...άνοια.
 Χαρτιά απο κρατικά νοσοκομεία παίρνουν ήδη και άλλοι πολύ σημαντικοί΄θ κατηγορούμενοι,οι οποίοι υποβάλλονται και σε χεριρουργικές επεμβάσεις μαϊμού(τομές εξωτερικές…) για μεγάλα προβλήματα με καρδιές και με καρκίνους….
Έτσι θα υπαχθούν στο νόμο Παρασκευόπουλου περί αναπηρίας με τον οποίο πρόσφατα αποφυλακίσθηκε και ο πρωταθλητής Ευρώπης πρώην Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος…
 Εμ, τα παχιά πορτοφόλια βρίσκουν λύσεις όταν είναι παχιές οι μύγες…

Την αποκάλυψη του Γιάννη Ντάσκα μπορείτε να την διαβάσετε και στην ηλεκτρονική του εφημερίδα ntokoumenta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου