Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΑ!

Οι εκλογές θα γίνουν με τις...ευλογίες των Μέρκελ-Σόιμπλε. Η ρήξη που επήλθε στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε εκλογές-εξπρές, με βασικό...


στόχο τον αιφνιδιασμό της αντιμνημονιακής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ (αριστερής πλατφόρμας), ώστε να μην προλάβει να ανασυνταχθεί και να φτιάξει κόμμα της προκοπής! Ο αντικειμενικός στόχος των εκλογών, με βάση την επιθυμία των Μέρκελ-Σόιμπλε είναι να πετάξουν από τη Βουλή την Κωνσταντοπούλου, τον Λαφαζάνη, τον Λεουτσάκο και όλους όσους αντιστάθηκαν στην ψήφιση του 3ου Μνημονίου. Θέλουν με άλλα λόγια, στην επόμενη Βουλή να υπάρχουν κόμματα υποτακτικά/υπόδουλα από την αριστερά μέχρι τη δεξιά πτέρυγα. 
Οι Μέρκελ-Σόιμπλε και οι άλλοι τοκογλύφοι της ΕΕ ουσιαστικά έχουν δώσει εντολή για εκλογές-εξπρές, ώστε η επόμενη Βουλή να έχει ως κόμματα-πρωταγωνιστές τα εξής: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ τα οποία θα είναι του χεριού τους και θα ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές τους! Οι δανειστές υπολογίζουν ότι κόμματα ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, τα δύο εναπομείντα αντιμνημονιακά, θα καταστούν γραφικά και άνευ αντικρίσματος μέσα στη Βουλή, διότι, ακόμη και στην περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αυξήσει τα ποσοστά της, η επικείμενη συνεργασία των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ σε μια ενιαία κυβέρνηση, θα καταστήσει διακοσμητική την παρουσία των ΚΚΕ-Χρυσής Αυγής μέσα στο Κοινοβούλιο! 
Γι'αυτό τον λόγο οι επόμενες εκλογές-εξπρές γίνονται υπέρ των δανειστών, ώστε να περνούν από τη Βουλή ό,τι γουστάρουν. Έχουν υπολογίσει ότι η επόμενη νέα Βουλή θα αποτελέσει το σφαγείο της Ελλάδος και του λαού, με εκτελεστές-δημίους τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου