Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΤΣΕΠΩΣΑΝ 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ...ΕΦΑΓΑΝ! ΕΜΕΙΝΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ...ΞΑΝΑΣΚΕΣΚΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ! 

Το έγκλημα των τελευταίων κυβερνήσεων (από του Καραμανλή και 'δω) συνεχίζεται! Όλες αυτές οι κυβερνήσεις ρημάζουν τα ελληνικά νοικοκυριά, ξεσκίζουν στην κυριολεξία τους Έλληνες, τους αρπάζουν τις...


οικονομίες για να τις δώσουν στις Τράπεζες. Από αυτήν εδώ την εφημερίδα συνεχείς ήταν οι αποκαλύψεις για το χρέος των Τραπεζών που το φόρτωσαν όλο στις πλάτες του λαού. 233 δις ευρώ αντί να τα πληρώσουν οι Τράπεζες τα φόρτωσαν όλα στον λαό!
Η κυβέρνηση Σαμαρά, την άνοιξη του 2013, λίγους μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, πήρε 25 δις ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό (από τα λεφτά του λαού δηλαδή), για να τα δώσει στις Τράπεζες! Σήμερα ξέρετε τι απέμεινε στα ταμεία των Τραπεζών; 5 δις ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνονται και όσο απόθεμα είχαν από τα προηγούμενα χρόνια! Έκαναν δηλαδή αέρα κοπανιστό τα χρήματα του ελληνικού λαού! Και σήμερα, κυβέρνηση και Τράπεζες ξεζουμίζουν εκ νέου τους φορολογούμενους πολίτες για τη διάσωση των Τραπεζών! Πρόκειται για ένα ακόμη έγκλημα από τις ελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες σκοτώνουν τη χώρα και τον λαό για να σώσουν τους τραπεζίτες! Και ο Τσίπρας μάλιστα το παίζει δήθεν εξυγιαντής του σάπιου συστήματος, με το να τα βάζει -δήθεν- με τους καναλάρχες και άλλους μεγαλοεργολάβους οι οποίοι πήραν τα θαλασσοδάνεια (βλέπε Αγροτική Τράπεζα). Αντί να σταματήσει την αιμορραγία που προκαλούν στον λαό οι Τράπεζες, αντί να κάτσει στο σκαμνί τους ίδιους τους τραπεζίτες για την εγκληματική διαχείριση των ταμείων τους, κυνηγάει την...παρωνυχίδα! Κυνηγάει αυτούς που πήραν τα θαλασσοδάνεια και όχι τους ίδιους τους τραπεζίτες! Με τους τραπεζίτες ο Τσίπρας, όχι μόνο φροντίζει να τα έχει καλά αλλά ετοιμάζεται σε συνεργασία μαζί τους να αρπάξει τα σπίτια των Ελλήνων! Περιμένετε και θα δείτε τι θα γίνει σε ελάχιστους μήνες η πρώτη κατοικία! Θα περνάει σε χρόνο dt στα χέρια των Τραπεζών! 
Αν ο κόσμος δεν καταλάβει ότι το σε βάρος του έγκλημα διεπράχθη από τις κυβερνήσεις για να σωθούν οι Τράπεζες, αν δεν ξεσηκωθεί, τότε θα είναι και πάλι άξιος της μοίρας του! Θα πάει να κάνει παρέα με τους λαθρομετανάστες...λιαζόμενος στα παγκάκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου