Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΝΤΑΛΑ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΗ: "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ", ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Πηγαίνετε συνέλληνες να στείλετε στη Βουλή έναν ακόμη Μερκελιστή! Τον Βασίλη Λεβέντη που λέει ότι η Μέρκελ έσωσε την Ελλάδα! Και μιλάει ...

για το μεγαλείο της Μέρκελ! Τι τους θέλουμε τους μνημονιάκηδες; Ο Λεβέντης θα τους ξεπεράσει όλους! Έτσι, για να έχουμε στη Βουλή μόνο ...πολιτικούς λούστρους της Μέρκελ. Δείτε το βίντεο:


4 σχόλια:

  1. Δυνατός στα νούμερα, καθότι νούμερο. 800 δις το έλλειμα - ήθελε να πει "το χρέος" ο βοϊδάγγελος - που δεν είναι 800 αλλά ~ 350, και μετά διαιρούμενο το 800 δις με τα 11 εκ. Ελληνες μας κάνει 110.000 !!! Α ρε ζώον ...
    Με τον ίδιο τρόπο κρίνονται και τα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΜΙΣΤΕΡ ΚΑΡΚΙΝΕ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ! ΟΥΣΤ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λεβέντης μετρά τις ώρες έως την ημέρα των εκλογών,για να μπεί ως αρχηγίσκος πολ. κόμματος στην βουλή. Ο ίδιος νιώθει τον χρόνο να κυλά αργά και βασανιστικά,οι ώρες του φαίνονται μήνες και οι μέρες αιώνες...! Κινδυνεύει να πάθει έμφραγμα το βράδυ των εκλογών,από την έντονη συναισθηματική συγκίνηση,ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος...! Ο 'αυτοσκοπός μιάς ζωής' βλέπει να πραγματοποιείται και φοβάμαι ότι δεν θα το αντέξει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας σοβαρευτούμε.
    Μόνο ένα κόμμα που πιστεύει στην Ελλάδα και στους Έλληνες
    μπορεί να μας βγάλει από τον βούρκο της αθλιότητας
    (πνευματικής, ηθικής, υλικής, οικονομικής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή