Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΓΕ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ...ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ...ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ (ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ)!

Μας γράφει η καλή μας φίλη Μαρία: 
"Εξακολουθώ να έχω μια απορία εδώ και τόσους μήνες. Τον Ιούλιο, αυτή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιόταν πώς θα σηκώσει το ηθικό βάρος…


Να υποθέσω ότι το σήκωσε το βάρος… προκειμένου να μην χάσει την καρέκλα!
Σήμερα; Τι θα κάνει; Θα το ξανασηκώσει το βάρος προφανώς…, τώρα πήρε το κολάι, δεν έχει πρόβλημα!
Ή δεν υπάρχει πλέον ηθικό βάρος…;
Μάλλον δεν υπάρχει! Αφού ο Έλληνας τον Γενάρη ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για να σκίσει το μνημόνιο, και τον Σεπτέμβριο τον ξαναψήφισε για να σκίσει τον ίδιο,….. τι να πει κανείς"!

Μαρία, η Συριζαία, αλλά και όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (όπως και οι των ΑΝΕΛ) το βράδυ θα ψηφίσουν μετά χαράς το ξέσκισμα του λαού και τα προαπαιτούμενα του 3ου Μνημονίου. Διότι, όπως λέει και ο Μιχελογιαννάκης: "γνωρίζατε όταν μας ψηφίζατε τα μέτρα που θα έθουν. Τι διαμαρτύρεστε τώρα;"!
Η κυρία Δριτσέλη λοιπόν μπορεί να παίζει και κανένα σταυρόλεξο ή να απαντάει στο κινητό της, όταν θα ψηφίζει "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"! 

2 σχόλια:

  1. Λοιπόν, η συγκεκριμένη βουλευτής έχει και δικό της site.
    http://dritseli.gr/
    Στο site της λοιπόν έχει 1885 followers στο Twitter και 3090 fans. Δεν είναι να απορεί κανείς πλέον πώς ακριβώς βγήκε ο ΣΦΥΡΙΖΑ ξανά κυβέρνηση!
    Διαβάζω επίσης από το site της εν λόγω βουλευτού, ότι "ασχολείται ενεργά με την εκπαίδευση και με την προώθηση του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας". Δηλαδή; δουλεύει σε σχολείο; δουλεύει σε εργοστάσιο; δουλεύει ως ελεύθερη επαγγελματίας; πώς ακριβώς "προωθεί τον κοινοβουλευτισμό και την δημοκρατία";
    Γράφει επίσης ότι "το στοιχείο που μας διαφοροποιεί από τις δυνάμεις του χθες, είναι ότι κάθε μας βήμα τίθεται στην κρίση του ελληνικού λαού". Δεν λέει ψέμματα, πάντως. Αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη στην ιστορία μας που ψηφίστηκε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο και μετά ξαναψηφίστηκε για τον ακριβώς αντίθετο!
    Τι να πει κανείς! Θα προχωρήσουν, λέει, για την εμπέδωση του δικαίου. Ποιό δηλαδή είναι το δίκαιο; η σύνταξη της μάνας μου από 492 ευρώ να γίνει 300; και ο ΕΝΦΙΑ από 5.000 να γίνει 7.000;

    ΑπάντησηΔιαγραφή