Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ"!

Ο πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΕΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διά της Τεχνικής του Υπηρεσίας (Αντιδήμαρχος  Ελ. Πετσατώδη, Μηχανικοί Α. Παλαμάρη και Μ. Παπαντωνίου) έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με συχνή ....

επικοινωνία με την υπάλληλο κ. Μπρίλη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για τον καθορισμό όρων Δόμησης μετά τροποποίηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου ώστε να ανεγερθεί Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στον χώρο που έχει επιλεγεί. Έχει επίσης αποστείλει την προκήρυξη θέσεων Κοινωνικού Λειτουργού και Γυμναστή για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) του Δήμου μας και αναμένει την έγκριση τους, ώστε να ακολουθήσει η πρόσληψή τους όπως γίνεται κάθε χρονιά.
Αυτά τα δύο θέματα, διευκρινίσαμε στον αγιασμό του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου και της Παιγνιοθήκης των ΑμΕΑ πρόσφατα, όταν ο πρ. Δήμαρχος Β. Ζορμπάς, με ανοίκειο και αγενή τρόπο δημιούργησε «πολεμικό» κλίμα. Διευκρινίσαμε επίσης και στο Συμβούλιο  Γονέων και κηδεμόνων, ότι θα επιθυμούσαμε τα θέματα που τους απασχολούν, να επιλύονται, σε τακτικές συναντήσεις μας.
Τέλος, όσον αφορά την επίθεση που κάνει στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου για μια όντως υπερβολική παρέμβασή του στην διάρκεια Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, όλοι οι παρόντες, γνωρίζουν ότι του ζήτησε αμέσως συγνώμη και εκεί έληξε το «επεισόδιο». Στην ίδια συνεδρίαση διευκρινίστηκε ότι θα ελεγχθεί η ουσία της καταγγελίας του.
Είναι προφανές ότι ο πρώην Δήμαρχος έχει επιλέξει να επιβιώσει πολιτικά με συνεχείς καταγγελίες περί «νομιμότητας ενεργειών» ιδιαίτερα των Υπηρεσιών του Δήμου. Δεν θα τον ακολουθήσουμε σ΄αυτήν την επιλογή του. Θα εργαζόμαστε σκληρά και απαραιτήτως με γνώμονα τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων για όλα τα θέματα της πόλης μας. Τέλος, τα περί «τρομοκρατίας» Υπαλλήλων του Δήμου μας, τού επιστρέφονται με την διευκρίνιση ότι όλοι ελεγχόμεθα καθημερινά.

                                                   Γιάννης Σταθόπουλος
                                              Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 


                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου