Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! ΒΙΝΤΕΟ.

Μια Παλαιστίνια βομβίστρια αυτοκτονίας ανατινάχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο – βόμβα που οδηγούσε, σε αυτοκινητόδρομο έξω από τα....


Ιεροσόλυμα, όταν τη σταμάτησαν αστυνομικοί σε μπλόκο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Ισραήλ, που επικαλούνται τοπικά Μέσα, η γυναίκα είχε αποστολή να ανατιναχτεί με το αυτοκίνητό της μέσα στα Ιεροσόλυμα προκαλώντας μακελειό.

Η ισραηλινή Αστυνομία σταμάτησε το ύποπτο αυτοκίνητο την Κυριακή το πρωί σε αυτοκινητόδρομο μερικά χιλιόμετρα ανατολικά των Ιεροσολύμων.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο όχημα, που οδηγούσε γυναίκα, και του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο μισό χιλιόμετρο πριν το επόμενο σημείο ελέγχου.

Η γυναίκα, μια 31χρονη από τη Τζάφα, μόλις την πλησίασαν οι αστυνομικοί φώναξε την κραυγή «Αλλαχ Ουάκμπαρ» και στη συνέχεια ανατινάχθηκε.

Παραδόξως η γυναίκα δεν σκοτώθηκε από την έκρηξη, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα Ιεροσόλυμα όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Ερευνώντας το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών τα οποία δεν εξερράγησαν και η τζιχαντίστρια προφανώς είχε σκοπό με αυτά να προκαλέσει μεγάλο μακελειό στο κέντρο των Ιεροσολύμων.

Επίσης, ένας Ισραηλινός αστυνομικός, 45 ετών, τραυματίστηκε από την έκρηξη που του προκάλεσε εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματός του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία τώρα ερευνά από που κλάπηκε το συγκεκριμένο όχημα ενώ επιβεβαιώνει ότι στόχος της γυναίκας ήταν να ανατιναχθεί στο κέντρο των Ιεροσολύμων με το αυτοκίνητο – βόμβα της.

Δείτε βίντεο από το σημείο της έκρηξης:
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου