Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ MALAYSIA AIRLINES! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ!

Παράταση στο θρίλερ με την πτήση ΜΗ370 τηςMalaysia Airlines δίνουν δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ που αναφέρουν ότι στις Φιλιππίνες βρέθηκαν... 


συντρίμμια αεροσκάφους βαμμένου με τα χρώματα της σημαίας της Μαλαισίας «με πολλούς σκελετούς».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το εύρημα εντοπίστηκε στην πυκνή ζούγκλα του έρημου νησιού Σουγκμπάι. Την καταγγελία έκανε ένας τεχνικός ήχου ο οποίος ενημέρωσε πως η θεία του βρήκε τα συντρίμμια την ώρα που πήγαινε για κυνήγι στην περιοχή.

«Μας είπε ότι η θεία του μπήκε μέσα στα συντρίμμια και είδε πολλούς σκελετούς και οστά» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στη γειτονική νήσο Βόρνεο. «Του είπε ότι βρήκε και μια σημαία της Μαλαισίας διαστάσεων 70Χ35 ίντσες» συμπλήρωσε.

Το σημείο πάντως που βρίσκεται το νησί βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση από το σημείο όπου ταυτοποιήθηκε το τελευταίο εύρημα από την πτήση ΜΗ370, ένα πτερύγιο στη νήσο Ρεϊνιόν.
Επειδή, μάλιστα, ανάμεσα στα δύο σημεία παρεμβάλεται ξηρά - η νήσος Βόρνεο, η Μαλαισία και τμήματα της Ινδονησίας - θεωρείται απίθανο το ενεδεχόμενο το πτερύγιο να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα.
Ωστόσο η Dailymail επικαλούμενη αστυνομικές πηγές αναφέρει ως εκδοχή το συγκεκριμένο πτερύγιο να αποκολλήθηκε από το αεροσκάφος την ώρα της απογείωσης τον περασμένο Μάρτιο της πτήσης από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.
Η πτήση ΜΗ370 Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες αγνοείται από τον περασμένο Μάρτιο όταν και χάθηκαν τα ίχνη της.

fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου