Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!

Με το πρόσχημα των προσφύγων και της δήθεν προστασίας της Ευρώπης από την αθρόα εισβολή τους, η Μέρκελ προωθεί ερήμην της Ελλάδος, σχέδιο συγκυριαρχίας στο Αιγαίο, με τους Τούρκους και Έλληνες να περιπολούν από κοινού τη θάλασσα, δήθεν για την οχύρωσή της. Όμως, στην  ουσία το Αιγαίο περνάει με αυτή την κίνηση στα χέρια των Τούρκων! Οι πολιτικοί προδότες της Βουλής, τα 5 κόμματα ΣΎΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ που έσκυψαν το κεφάλι στις εντολές της....


Μέρκελ και την αναγόρευσαν κηδεμόνα της πολιτικής ζωής της χώρας, ουσιαστικά της έδωσαν το δικαίωμα να κόψει και τα σύνορα της Πατρίδος μας, δίνοντας μέρος αυτών στους Τούρκους! 
Το Onalert.gr που πρωτοπαρουσίασε το θέμα και το αναδεικνύει σήμερα η Real News,  με πρωτοσέλιδο:
"Ύποπτα γερμανικά παιχνίδια στο Αιγαίο!" .

Η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στο Βερολίνο αποκαλύπτει ότι "το Βερολίνο πιέζει για κοινές περιπολίες του ελληνικού και του τουρκικού λιμενικού”,επισημαίνιντας ότι οι Γερμανοί "χρησιμοποιούν το προσφυγικό πρόβλημα για να δημιουργήσουν σοβαρά τετελεσμένα στην περιοχή".

Η Realnews αναφέρει ότι "η Αγκελα Μέρκελ στοχεύει στο να περιοριστεί η ροή των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να πληγούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αρχιπέλαγος. Το σχέδιο που προωθεί η καγκελάριος προβλέπει ότι η Frontex, με στρατηγείο που ενδέχεται να μη βρίσκεται στην Ελλάδα, θα ελέγχει και θα καθοδηγεί τις ναυτικές δυνάμεις Ελλάδας και Τουρκίας για επιχειρήσεις εντοπισμού και έρευνας-διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου