Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΗ-ΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!!!

Πριν από λίγη ώρα ο Αναπ. Υπουργός Οικονομικών Τρύφων ΑΛΕΞΗ-ΑΔΗΣ εμφανίστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη. Σε επανειλημμένες ερωτήσεις του δημοσιογράφου για....


τις μεγάλες αδικίες που σημειώνονται με το νέο μνημόνιο σε βάρος τόσο των κατοίκων-επαγγελματιών των νησιών, όσο και γενικότερα, ο  ΑΛΕΞΗ-ΑΔΗΣ απαντούσε με το ίδιο και στεθερό μοτίβο: "Μπορούμε να καθόμαστε και να μιλάμε επί ώρες για τις μεγάλες αδικίες που υπάρχουν σε βάρος των Ελλήνων. Εφαρμόζουμε μία οικονομική πολιτική που δεν είναι αυτή που θέλουμε, την εφαρμόζουμε όμως κατ΄ανάγκην προκειμένου να υπάρξει χρηματοδότηση της χώρας. Δεν γίνεται διαφορετικά"! 
Σε άλλη ερώτηση του δημοσιογράφου για το ακατάσχετο που υπήρχε στα 1.500 ευρώ και τώρα αυτό καταργήθηκε και αυτό, ο ΑΛΕΞΗ-ΑΔΗΣ απάντησε με πανομοιότυπο τρόπο: Ναι, πράγματι μειώθηκε το ακατάσχετο από τα 1.500 ευρώ στα 1.250 ευρώ. Όμως δεν έχουμε άλλη δυνατότητα. Είναι άδικο και το γνωρίζωω"!
Φέρανε στην εκπομπή αυτό τον τύπο για να παραδεχτεί δημοσίως ότι ενεργεί ως γκαουλάϊντερ των τοκογλύφων, ως αχυράνθρωπος των δανειστών, ως κοινός δήμιος που εφαρμόζει τις διαταγές των εντολέων του/κατακτητών της χώρας! "Ναι σας σφάζω, σας αποκεφαλίζω, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, αυτές είναι οι εντολές που μου δίνουν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε". Αυτό είπε στην πραγματικότητα ο άνθρωπος αυτός. Και την ώρα που μιλούσε υπήρχε διαρκώς ένα μειδίαμα στα χείλη του! 
Όπως ο δήμιος την ώρα που σκοτώνε δεν νιώθει τίποτε, θα σφάξει και μετά θα πάει να φάει ή να χέσει, έτσι έμοιαζε στα μάτια μας και ο ΑΛΕΞΗ-ΑΔΗΣ!

1 σχόλιο: