Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΥΡΙΟ Η ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Ο πατέρας του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου (επικεφαλής της παράταξης 8Προτάσεις στον Παπάγου-Χολαργό) απεβίωσε σήμερα το πρωί. Η κηδεία του θα γίνει αύριο από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Χολαργού στις 3.00 το μεσημέρι. Η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε αντί στεφάνων, στη μνήμη του αποθανόντος να κατατεθούν χρήματα σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς, ώστε να αυτά να δοθούν  για την υποστήριξη διδακτορικών φοιτητών στον τομέα της Φυσικής του Ερευνητικού Κέντρου ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. 
Η εφημερίδα μας και ο εκδότης της Μάκης Βραχιολίδης εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον Χάρη Κουγιουμτόπουλο, καθώς και σε όλους τους λοιπούς συγγενείς/οικείους του εκλιπόντος. 
Ας δούμε τι γράφει ο ίδιος ο δημοτικός σύμβουλος στο μήνυμά του για τον χαμό του πατέρα του:


Σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 έφυγε από την ζωή μας ο πατέρας μου Ηλίας.
Ένας άνθρωπος αγωνιστής που πήρε ενεργό μέρος στην ιστορία της χώρας μας.
Ένας άριστος επιστήμονας που έδωσε επί 40 χρόνια τις γνώσεις του στο επιστημονικό δυναμικό της Ελλάδας και το οδήγησε σε διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.
Μια δημιουργική προσωπικότητα που έφτιαξε μια σημαντική περιουσία και πρόσφερε στιγμές χαράς και απόλαυσης στα παιδιά του, στη γυναίκα του και στα εγγόνια του.
Ένας πατέρας που κέρδισε τον απόλυτο σεβασμό και την αγάπη των παιδιών του, προσφέροντάς τους ασφάλεια, οικογενειακή γαλήνη και ανθρωπιστικά πρότυπα ζωής.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στη εκκλησία της Αγίας Τριάδας στις 3 μ.μ.
Η Μητέρα μου, η αδερφή μου, η γυναίκα μου κι εγώ, αποφασίσαμε αντί στεφανιών, να κάνουμε δωρεά στη μνήμη του, για την υποστήριξη διδακτορικών φοιτητών στον τομέα της Φυσικής του Ερευνητικού Κέντρου ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN:GR8701720090005009010728458).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου