Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

Μοιάζει πλέον περισσότερο ως γιουσουφάκι της τρόικας. Όχι μόνο ψήφισε τα μέτρα αλλά....

Μην λέμε περισσότερα. Προσέξτε τη δήλωση του Τσίπρας αμέσως μετά την ψηφοφορία:
"Τα μέτρα τα γνωρίζαμε από τον Αύγουστο, οφείλουμε να τα υλοποιήσουμε με στρατηγική", είπε ο κ. Τσίπρας, ενώ παράλληλα εγκάλεσε την αντιπολίτευση λέγοντας ότι βρίσκεται σε υπαρξιακό αδιέξοδο! 
Θέλει ανάλυση:
1. Αυτός δεν βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο. Έχει πλέον μεταλλαχθεί σε γιουσουφάκι. Ό,τι τον διατάσσουν οι τοκογλύφοι το εκτελεί στην εντέλεια. Γι' αυτό τον λόγο εγκαλεί την αντιπολίτευση, επειδή δεν κάνει ό,τι και αυτός! Θέατρο του παραλόγου! 
2. Τα περί στρατηγικής είναι μακακίες του Τσίπρας για τους χαχόλους! Στρατηγική με την τρόικα να διατάσσει είναι αδύνατον να υπάρχει από την πλευρά του. Εκτός και αν εννοεί απευθείας τη στρατηγική των τοκογλύφων για την ολοκληρωτική διάλυση του λαού. 
3. "Τα μέτρα τα γνωρίζαμε από τον Αύγουστο", λέει ο Τσίπρας. Οπότε τώρα έρχεται η ώρα της...σφαγής! Μας προειδοποιεί ο άνθρωπος. "Με ψηφίσατε, θα δείτε τι θα πάθετε..."

1 σχόλιο:

  1. Εκείνος ο προκομμένος ο Σαμαράς στα νιάτα του έκανε και μια παληκαριά. Ερριξε το Μητσοτάκη. Ετούτο το χτήνος, απ' την πρώτη μέρα στα τέσσερα. Ζώον, χτηνάρας, ανυπόληπτος, ψεύτης, ανθέλληνας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή