Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ! ΙΔΟΥ...

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού, με την κοπή πίτας η οποία έλαβε χώρα στο γνωστό κοσμικό κέντρο FLOYD. 
Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί ...


σύμβουλοι, γνωστοί επαγγελματίες της περιοχής έδωσαν το παρών στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του κέντρου. 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Νατάσσα Χαμηλοθώρη, μαζί με την Γραμματέαα Μαρία Μαυραγάνη και την ταμία Χαρίκλεια Σανιδά (πάνω φωτό) έκοψαν την πίτα και έδωσαν το επιτυχημένο στίγμα του Συλλόγου, που με τις δράσεις του έχει καταφέρει και στα οικονομικά του να είναι πολύ καλά και το κυριότερο να βρίσκεται κοντά στους μαθητές, τους γονείς και σε συνεργασία με τους καθηγητές να αγωνίζονται για ένα καλύτερο σχολείο!
Από αριστερά: Η Αντιδήμαρχος Μαρία Αθανασάκου, η πρώην Αντιδήμαρχος Χρύσα Παρίση, ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, ο Μανώλης Στογιάννης (ιδιοκτήτης των πασίγνωστων ομόνυμων φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης) και ο Τζανέτος Κομηνέας (σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών).
Δίπλα στον Δήμαρχο ποζάρουν η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων καιΚηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού Νατάσσα Χαμηλοθώρη και η Γραμματέας του Συλλόγου Μαρία Μαυραγάνη. Στο τραπέζι, δίπλα στον Δήμαρχο είναι η Χρύσα Παρίση και ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Η συνιστώσα του ΣΦΥΡΙΖΑ έκοψε την πίτα . Όλες αυτές έγλειφαν και γλείφουν τον απατεώνα ΚΑΜΑΝΤΑΤΕ ΤΣΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ MR ALEXIS USA ΓΚΕΒΑΡΑ TSOGLAN ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ . Είναι ένας σύλλογος ο οποίος δεν έχει προσφέρει τίποτα στην τοπική κοινωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή