Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΡΑΙΝΑΚΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ 7 ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΑΛΟ!!!

Και ποιος δεν θυμάται την αποκάλυψη του «Κόσμου» πριν από 2,5 χρόνια για το «τρενάκι» σε Δήμο της Αχαΐας με συμμετοχή επτά ανδρών! Το θέμα είχε προκαλέσει σάλο και ακόμη και σήμερα… συζητιέται! Και ...

ενώ κάποιοι προτιμούσαν να ξεχαστεί η ιστορία, ένας εκ των πρωταγωνιστών… την ξανάφερε στο προσκήνιο με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης!
Εμφανίστηκε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά στο καφενείο της περιοχής του και ενώ όλοι γνώριζαν πως συμμετείχε στο σεξουαλικό όργιο θέλησε να αυτοσαρκαστεί: «Έλα τώρα με τον Τσίπρα και το σύμφωνο συμβίωσης, άλλος για το τρενάκι» φώναξε δυνατά και άρχισε να γελάει! Προφανώς γνωρίζοντας πως οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους γνώριζαν… τα του «τρένου»! Το τι έγινε στο καφενείο δεν περιγράφεται! Πάντως κάποιοι συγκρατήθηκαν και δεν γέλασαν φοβούμενοι… μην τυχόν παρεξηγηθούν!
Να θυμίσουμε πως στο σεξουαλικό αυτό «τρενάκι» συμμετείχαν επτά άνδρες! Μεταξύ αυτών ήταν ένας δικηγόρος, ένας συνεργάτης δημοτικού παράγοντα, ένας ελεύθερος επαγγελματίας από την περιοχή ενώ εικάζεται πως ενεργή συμμετοχή είχε και δημοτικός παράγων! Το χειρότερο όλων είναι ότι το ομοφυλοφιλικό όργιο είχε γίνει γνωστό πολύ σύντομα στη σύζυγο του πρώτου όταν έκπληκτη πήρε στα χέρια οπτικό υλικό – μέρος από το βιντεάκι που γύρισαν οι συμμετέχοντες με κινητό τηλέφωνο! Το ερωτικό πάρτι μόνο για άνδρες είχε διοργανωθεί σε εξοχικό σπίτι που διατηρεί ένας από τους συμμετέχοντες. Η συνάντηση φαίνεται να κανονίστηκε με αφορμή μια συζήτηση μεταξύ του Δικηγόρου και του συνεργάτη του δημοτικού παράγοντα, περί της ελεύθερης ερωτικής ικανοποίησης χωρίς ταμπού. Ο δεύτερος εκμυστηρεύτηκε στον πρώτο ότι γίνονται συχνές τέτοιες συναντήσεις και συμφώνησαν να κανονιστεί ένα ακόμη ραντεβού για να δει κι εκείνος …πώς γίνεται…! Μόνο που αυτό το …ανδρικό ερωτικό «τρενάκι», παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρξαν ειδικά προς τον δικηγόρο, δεν έμεινε τελικά κρυφό. Και το λάθος ήταν η απόφαση της στιγμής, να τραβήξει κάποιος απ’ όλους βιντεάκι με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου. Άγνωστο ακόμα πώς (αν δηλαδή επρόκειτο για… στημένη ενέργεια) το ακατάλληλο οπτικό υλικό έφθασε στα χέρια της γυναίκας του δικηγόρου η οποία όχι απλώς… έπεσε από τα σύννεφα, αλλά εξοργίστηκε τόσο που αποφάσισε να απευθυνθεί σε… δικαστικό λειτουργό! Πήγε λοιπόν σε εισαγγελικό λειτουργό με το βιντεάκι στα χέρια, προκειμένου να ζητήσει την έκδοση διαζυγίου!
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου