Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΤΟΝ...ΑΛΙΜΟ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!

Η Δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού αποφάσισε να εορτάσει τον ερχομό του νέου χρόνου και παράλληλα την ανάληψη των νέων αντιδημαρχιών! Μπράβο τους και καλά έκαναν. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση και....


μας το επισήμανε αναγνώστης μας είναι ότι το γλέντι δεν έγινε εντός του Δήμου αλλά σε κοσμικό κέντρο του δήμου Αλίμου! 
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Δήμος έκανε εκστρατεία υπέρ της τοπικής αγοράς, συστήνοντας στους δημότες-κατοίκους να προτιμούν την τοπική αγορά. 
Τόσο ο Δήμαρχος δημοσίευσε άρθρο για το θέμα δείτε το εδώ 
όσο και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διαβάστε το εδώ
Μας είπε λοιπόν ο αναγνώστης μας: Χάθηκε ο κόσμος να έκαναν το γλέντι σε κοσμικό κέντρο του Χολαργού-Παπάγου; Έπρεπε δηλαδή να καταθέσουν τα χρήματα σε κέντρο του Αλίμου; 
Τι να απαντήσουμε εμείς; Μάλλον επειδή ο Χολαργός δεν διαθέτει καλλιτέχνες να ανεβαίνουν πάνω στα τραπέζια για να...ανεβάζουν το κέφι στα ύψη!


















Στο τσακίρ κέφι η κα Δημητριάδου. Το τσιφτετέλι πήγε σύννεφο και καλά έκαναν όλοι. Αυτό όμως που μας επισήμανε αναγνώστης μας είναι ότι τα χρήματα κατατέθηκαν σε επιχείρηση εκτός Χολαργού-Παπάγου την ώρα που ο Δήμος προέτρεπε κατοίκους και δημότες να προτιμούν τα καταστήματα της περιοχής τους!


4 σχόλια:

  1. Απειροι και ανώριμοι,που ταυτίζουν την ανάληψη καθηκόντων με γλέντι.Απόδειξη οτι δεν το κάνουν διακριτικά.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ ,Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΛΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ''κιτς'' ρε παιδιά, πολύ καρακιτσαριό!!!!
    Ουφ, μπάφιασα να τους βλέπω σε ''φωτογραφίες δράσης'' και από έργασία...... τι-πο-τα!!
    Με μία λέξη...μπαςς κλαςς.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μόνο να δεις ποιοι, που, πότε και γιατί, φθάνει και περισσεύει θα έλεγα. Αυτά και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο είναι περιττό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή