Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Με ανοίγματα προς όλες τις εσωκομματικές πτέρυγες και αξιοποίηση νέων βουλευτών διαρθρώνει τη νέα ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας...

ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου όρισε τον πρώην υπουργό Νίκο Δένδια, ενώ εκπρόσωπο Τύπου τοποθέτησε τον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο -και οι δύο είχαν στηρίξει στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Έκπληξη αποτελεί το όνομα του νέου γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που είναι ο βουλευτής Καρδίτσας Κ. Τσιάρας, παλαιός φίλος του Επιτρόπου Δ. Αβραμόπουλου, ενώ ο εκ των υποστηρικτών του κ. Μητσοτάκη, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης αναλαμβάνει αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, για να προετοιμάσει το συνέδριο του κόμματος.
Αναλυτικά, οι αποφάσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχουν ως εξής:
* Για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.
* Για αναπληρωτές του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνονται οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Βλάσης (Αρκαδίας), Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) και Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας).
* Πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Νίκος Δένδιας, βουλευτής Β' Αθηνών και πρώην υπουργός.
* Δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός.
* Τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η κυρία Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας.
* Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β' Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.
* Αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ορίζεται και σύνδεσμος του Κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.
koolnews.gr

1 σχόλιο:

  1. Γιατί βγήκε ο Μητσοτάκης;
    Η απάντηση είναι ξεκάθαρη, οι Έλληνες δεν μπορούσαν να αντέξουν και άλλη νίκη Τσίπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή