Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! "ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΚΡΗ"! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΑ: "ΝΟΣΗΡΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ"

Τις τελευταίες μέρες φήμες έχουν κατακλύσει την Αγία Παρασκευή πρκαλώντας πανικό, σύμφωνα με τις οποίες λαθρομετανάστες ετοιμάζονται να έρθουν στον δήμο, σε συνεννόηση με την κυβέρνηση για να εγκατασταθούν στο παλαιό σχολείο Μακρή που βρίσκεται επί της οδού....


Ελευθερίου Βενιζέλου. Μάλιστα, οι φήμες κάνουν λόγο για ότι έχουν μπει ήδη δύο μπουλντόζες στον χώρο για να τον προετοιμάσουν ώστε να υποδεχτεί τους μετανάστες! 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλος με τον οποίο μιλήσαμε μάς διέψευσε κατηγορηματικά την περίπτωση:
"Διαψεύδω κατηγορηματικά αυτές τις φήμες οι οποίες μόνο από νοσηρές φαντασίες μπορούν να εκπορεύονται. Για να γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε η κυβέρνηση να συνεννοηθεί με τον ιδιώτη της πρώην επιχείρησης η οποία έχει κλείσει εδώ και χρόνια και μάλιστα δεν έχει γραφεί ούτε στον κτηματολόγιο! Θα έπρεπε δηλαδή να πάρει άδεια από ιδιώτη για να εγκαταστήσει εκεί τους μετανάστες. Όμως, σας πληροφορώ ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε για τον Δήμο". 

--Δηλαδή αν σας ζητούσε η κυβέρνηση να παραχωρήσετε χώρο για τους μετανάστες, θα λέγατε όχι;
Σταθόπουλος: Βεβαίως, έχουμε ήδη διαμηνύσει στην Περιφέρεια ότι δεν έχουμε κανένα ελεύθερο χώρο στην Αγία Παρασκευή για να παραχωρήσουμε στους μετανάστες. Ας μείνουν λοιπόν ήσυχοι οι δημότες και οι κάτοικοι. 

2 σχόλια:

  1. ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός εκτελεί τις εργασίες στο χώρο του σχολείου? για ποιό λόγο? υπάρχει σχετική αδειοδότηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή