Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ... ΜΥΡΙΑ ΚΑΚΑ ΕΠΟΝΤΑΙ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΠΟΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ"! ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ!

Ενός κακού μύρια έπονται! Η χώρα μας ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων και να σου Τούρκος μουφτής (της Τουρκίας που θα βάλουν στην Ευρώπη) να υποστηρίζει ότι δεν είναι αμάρτημα ο πατέρας να ποθεί την κόρη του!!! Να έρθουν οι κλώσσες του πολυ"πολιτισμού" να κακαρίσουν όλες μαζί διεθνιστικά, παρακαλώ... Άμα τρέξει το κόμμα των παιδεραστών της αυστηρούλας Ολλανδίτσας να τον υπερασπιστεί μην ξαφνιαστείτε. 
Το ρεπορτάζ από το pronews.gr:
Από την Τουρκία του Ερντογάν τα πάντα πρέπει να τα περιμένουμε. Αρχιμουφτής του πανίσχυρου επί Ερντογάν Ανώτατου Συμβουλίου...

Θρησκευτικής Ενημέρωσης εγκρίνει ένας πατέρας να …ποθεί τη κόρη του! 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μπουγκιούν, το Ανώτατο Συμβούλιο Θρησκευτικής Ενημέρωσης στην διαδικτυακή του πλατφόρμα όπου ενημερώνει και απαντά για θέματα επικαιρότητας σχετικά με την λατρεία, την ηθική και  την κοινωνική ζωή, σε ερώτηση που έγινε, αν είναι αμάρτημα ένας πατέρας να ποθεί την κόρη του δόθηκε η απάντηση ότι…δεν είναι αμάρτημα!
Η απάντηση δόθηκε λένε με βάση διάφορες πηγές του Ισλάμ! Σύμφωνα με τις ερμηνείες που έδωσε το Συμβούλιο που ελέγχεται από τον αρχιμουφτή Μεχμέτ Γκορμέζ “αν ο πατέρας φιλήσει ή αγκαλιάσει με πόθο την κόρη του, αυτό δεν έχει κάποια επίδραση στον γάμο¨ και “αν ο πατέρας κρατήσει την κόρη του που φορά χοντρά ρούχα ή βλέποντας το σώμα της αισθανθεί πόθο, τότε αυτό δεν συνιστά αμαρτία. Επίσης πρέπει το κορίτσι να είναι πάνω από 9 ετών”.  
Όταν κατάλαβαν ότι η απάντηση προκαλεί οργή και αντιδράσεις ακόμη και στην Τουρκία, την απέσυραν!
-

1 σχόλιο: