Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ! ΣΤΑ 60 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ 24ΧΡΟΝΗ! ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΟΜΕΝΙΖΕΙ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ!

Δείτε χάλι ανθρώπου! Θα μπορούσε να είναι εγγονή του η εικονιζόμενη...

Και όμως, είναι το νέο αμόρε του σχεδόν 60χρονου Μελ Γκίμπσον. Τον είχαμε σε εκτίμηση μέχρι το 2009. Διότι μέχρι τότε ζούσε επί 26 χρόνια παντρεμένος με τη σύζυγό του Ρόμπιν με την οποία έκανε και 7 παιδιά! Μετά όμως του γύρισαν τα μυαλά και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γυναίκα του και τα παιδιά του για να γκομενίσει με πιτσιρίκες! 

Former wife: Father of eight Mel has seven children from his marriage to ex-wife Robyn, the eldest three - Hannah, followed by twins Edward and Christian - were born in Australia
Μάλιστα, το 2009 έκανε δεσμό με την Ρωσίδα πιανίστρια Οκσάνα Γκριγκορίεβα, με την οποία απέκτησε το 2009 μια κορούλα την Λουτσία!
Red carpet regular: He then enjoyed a relationship with Russian pianist Oksana Grigorieva, 45, who formerly dated Timothy Dalton, with the pair sharing a daughter LuciaΕδώ και λίγο καιρό βρίσκεται με την εικονιζόμενη 24χρονη, με την οπόία μάλλον θα αποκτήσει και με αυτή παιδί.
Η ξεφτίλα βρίσκεται στο ότι αυτός ο τύπος μετά από 26χρόνια γάμου και έχοντς αποκτήσει 7 παιδιά, αποφάσισε να το παίξει γκόμενος-νεανίας και να κάνει όσα έκανε στα 20-25 χρόνια του! Εκμεταλλεύεται τη φήμη του και πάει με νεαρά κορίτσια που ονειρεύονται να ανοίξουν τα φτερά τους στη ζωή! Έρχεται όμως αυτός, ως γύπας να τις χρησιμοποιήσει για να κάνει το κέφι του! Σιγά μην ερωτεύεται τις...εγγονές του, ο γέρο Γκίμσον! Παλιμπαιδισμός και αλητεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου