Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΑΛΛΑ...

Εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει έργα ανάπλασης πεζοδρομίων στην αρχή της οδού Μιλτιάδου. Αυτό όμως που παρακαλούν κάτοικοι της...


περιοχής είναι να μην σταματήσουν τα έργα στην αρχή της οδού Μιλτιάδου αλλά να συνεχιστούν σε όλο το μήκος του δρόμου, μέχρι το τέλος του.   
"Ολοκληρωμένες δουλειές θέλουμε από τον Δήμο και όχι μισές δουλειές", μας είπε δημότης του Χολαργού-Παπάγου ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά και συνέχισε:
"Συγχαρητήρια στον Δήμο για την ανάπλαση της οδού Μιλτιάδου, αλλά περιμένουμε και θέλουμε αυτή να συνεχιστεί από την αρχή της οδού μέχρι το τέλος της. Το λέμε αυτό γιατί κάτι τέτοιο ακούστηκε. Ότι δηλαδή δεν θα αναπλαστεί όλος ο δρόμος. Παρακαλούμε τους αρμόδιους, όχι μισές δουλειές...".

13 σχόλια:

  1. Ο δρόμος αυτός πράγματι θέλει γενική ανσπλαση γιατί τα πεζοδρόμια είναι σε άσχημη κατάσταση . Πιστεύω ότι η Δημοτική Αρχή θα ικανοποήση το αίσθημα των κατοίκων και θα φτιάξει όλα τα πεζοδρόμια . Ελένη από Μηλτιάδου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους να φτιαχτεί ο δρόμος αυτός και τα πεζοδρόμια και να γίνει όπως η Σωκράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δήμαρχε μόνο με έργα όπως αυτό στην Μηλτιάδου θα δείξεις σε όλους και ιδίως σε άσπονδους φίλους ότι είσαι κυρίαρχος για πολλά χρόνια στην περιοχή μας . Προχώρα και ο κόσμος σε ακολουθεί .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ''πετάχτηκες'' ρε γλύφτη, εντάξει το εμπεδώσαμε ότι έχεις το πορτραίτο του Λιά στο σαλόνι σου!
    Σου θυμίζω όμως ό,τι και ο Νικολάου έκανε τέτοιες αναπλάσεις και μάλιστα απείρως καλύτερες και ποιοτικά και ποσοτικά, αλλά ''έχασε'' από τον....''ακατανόμαστο''.
    Αντε γειά σου τώρα βρε γλυφτράκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει δρόμοι με προβλήματα όπως η Μιλτιάδου πρέπει να γίνει κάποια συντήρηση . Η γνώμη μου είναι νσι . Το ίδιο συμβαίνει στην Αρκαδίου που είναι σε αθλία κατάσταση
    Εμείς οι κάτοικοι της Αρκαδίου χρόνια προσπαθούμε από την εποχή Σκούρτη να φτιάξουμε τον δρόμο κσι κανείς δεν μας δίνει σημασία . Γ. Ν ΑΡΚΑΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσύ που βρίζεις έλα να δεις τα χάλια στην πλατεία Παπαφλέσσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτή την λογική ούτε ο Τίγκας ο Κεχρής η ο Τούτουζας αν εκλεγούν δεν πρέπει να κάνουν έργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μήπως είσαι χαφιές ; Τι διάολο αρχείο κρατάς . Μήπως είσαι κομμουνιστής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι θέλουμε να γίνουν έργσ στην περιοχή μας ανεξαρτήτως πιος είναι Δήμαρχος Εκείνο που θα πω και λίγοι έχουν το θάρρος να το πουν είνσι ότι σε συτά τα έργα πρέπει να δουλεύουν Έλληνες κσι όχι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ μαζί σου φίλε . Μάλλον στην Μιλτιάδου δεν θα γίνει σνάπλαση όλων των πεζοδρομίων αλλά σε μερικά σημεία μόνο . Κρίμα . Μεγάλο λάθος .από τον Δήμαρχο . Αυτός που μας αποκαλεί γλυφτράκους είναι μεγάλο νούμερο . Ο Κεχρής και κάθε υποψήφιος αν γίνει Δήμαρχος ανσπλάσεις πεζοδρομίων δεν θα κάνουν ; Θα αφήσουν τον κόσμο να σπάζει τα πόδια του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ελλάδα έχει γίνει ένα μπ&/$#ο και μισό . Ξεφτιλισμένοι όσοι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Όλοι κάνουν το κορόιδο γιατί θέλουν να βολευτούν κάπου με τόσο μεγάλη ανεργία . Κανείς δεν τολμάει να γράψει επώνυμα για τα αίσχη που συμβαίνουν γύρω μας εκτός από δύο με τρεις συμπολίτες μας εδώ στον Χολαργό . Εγώ θα συγχαρώ τον κάθε Δήμαρχο εάν κάνει κάποιο έργο που να είναι καλό για τους κατοίκους όπως η απομάκρυνση της ΕΥΔΑΠ από τον Υμηττό . Για τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν μιλάει κανείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ δεν είσαι μόνο γλυφτράκος του σημερινού, αλλά και του προηγούμενου. Σφουγκοκωλάριους τους λένε, αν δεν το γνωρίζεις και ο ρόλος τους είναι πάντα το ίδιο πληκτικός...να γλείφουν την εξουσία για να αποκομίσουν ψίχουλα, ή κανένα 5μηνο...!
    Όσο για το νούμερο, κοίτα το μέτωπό σου, έχεις το νούμερο του ηλίθιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή