Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ: "ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ 5 HOT SPOTS ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ..."! Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ!

Μόλις πριν από λίγα λεπτά ο Αντώνης Μυλωνάκης από το "Εκρητκτικό Δελτίο (ΑΡΤ) επιβεβαίωσε το δημοσίευμά μας που ανέφερε ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιστρατευθεί για....


να βρουν hot spots στην Αττική, ανάμεσα στους οποίους είναι και η κ. Καφαντάρη η οποία αναζητεί χώρο ανάμεσα στον Χολαργό-Παπάγου! 
Πέντε νέα hot spots ετοιμάζεται να φτιάξει η κυβέρνηση Τσίπρα εντός Αττικής, και ενδεχομένως ανάμεσα ένα από αυτά θα είναι και στον Χολαργό-Παπάγου!

14 σχόλια:

  1. Α ωραία!
    Για να δω τώρα οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων τι θα λένε!
    Αυτοί δεν είναι που παραπονιούνται για τις εγκληματικές ενέργειες κατά των παιδιών τους τον τελευταίο καιρό;

    Να τους δω τώρα, θέλω! Θα εξακολουθούν να παριστάνουν τους αλληλέγγυους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο προδότες που περισσότερο προδότης...''πεθαίνεις''!
    Ο ''πατριώτης οσφυοκάμπτης(!)'' Καμμένος έφερε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, δήθεν για τους λαθρομετανάστες, αλλά με αντικειμενικό σκοπό να ''κλείσει'' τα στενά των Δαρδανελίων και την έξοδο προς την Μεσόγειο του Ρωσικού στόλου, για να μην μπορεί να επέμβει, όταν ξεσπάσει η επερχόμενη θύελλα.
    Γνωρίζουν στο ΝΑΤΟ ό,τι οι Ρώσοι απλά θα ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ τους τούρκους, σε ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση μεταξύ τους... και ''φροντίζουν'' με τους ντόπιους προδότες του ΣΦΥΡΙΖΑ να ''οργανώσουν την δεύτερη γραμμή αντιπαράθεσης''!!
    Και όλα αυτά συμβαίνουν προς ''εξυπηρέτηση'' των τουρκαλάδων, που σε αυτή την φάση θα αλωνίζουν στο ΑΙΓΑΊΟ, χωρίς τον φόβο του αντίπαλου δέους. Θα μπορούν ανενόχλητοι να ''αποβιβάζουν στρατιές λαθροεποίκων'' στα ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, πνίγοντας τους γηγενείς Ελληνοχριστιανικούς πληθυσμούς, ενώ παράλληλα στην ενδοχώρα θα μακελεύουν τον πληθυσμό των μεγάλων πόλεων, με τα εκατομμύρια των λαθρο που έχουν εισβάλει και βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη την Ελληνική Επικράτεια!!!
    Προδότες λοιπόν σαν αυτούς και αυτές, φροντίζουν για ''θύλακες αγκίστρωσης'' του εχθρού...ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ !!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια ΜΕΝΙΠΠΕ για το σχόλιο σου είναι εκπληκτικό . Ύπουλος και Σκοτεινός ο ρόλος της Καφαντάρη . ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ οι αριστεροί . ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ οι συριζαίοι . ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ και ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ . Δεν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα . ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια ΜΕΝΙΠΠΕ για το σχόλιο σου είναι εκπληκτικό . Ύπουλος και Σκοτεινός ο ρόλος της Καφαντάρη . ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ οι αριστεροί . ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ οι συριζαίοι . ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ και ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ . Δεν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα . Η αδιαφορία του ΟΧΛΟΥ για την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Πατρίδος μας δεν έχει όρια . Όλοι ΣΚΥΦΤΟΙ για το ΧΑΡΑΤΣΙ . Αυτός ο Λαός είναι ΑΞΙΟΣ της ΜΟΙΡΑΣ του . ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ύπουλος και ακόμα πιο σκοτεινός ο ρόλος όλων αυτών των ολετήρων.
    Και αυτό που με τρομάζει φίλε ΣΠΑΡΤΑΚΕ, είναι ό,τι αυτή η ''μούρη'' είναι ''ο τελευταίος τροχός της αμάξης'' και παρ΄ όλα αυτά ''καταφέρνει'' να επιφέρει θανάσιμα χτυπήματα, εις βάρος του Ελληνισμού με τις ανθελληνικές ενέργειες της, λόγω της ανοχής μας και της βλακείας μας να ψηφίζουμε ανίδεους και προδότες!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάτε ΡΕ .Εσείς οι επώνυμοι ψευτοπατριώτες δεν έχετε μέσα σας λίγη αγάπη για την Πατρίδα ; Μόνο λόγια είστε και χοροεσπερίδες . Ντροπή σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είναι αλληλέγγυοι, με τους ''αλληλέγγυους'' στους ``χορούς την εσπέρα΄΄... Δεν μπορούν τώρα, ξανα έλα ...αύριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τι μούτρα κυρία Καφαντάρη θα έρθεις πάλι στον Χολαργό να μας πεις τις γνωστές ανοησίες σου . Αλήθεια ο σύλλογος γονέων και περίφημη συριζαία τι λένε τώρα που θα έρθουν Αφγανοί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ δίπλα σε σχολείο στόν Χόλάργό ; Δεν φοβούνται μήπως οι Αφγανοί αρχίσουν να βιάζουν μικρά παιδιά όπως συνήθως κάνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χέστηκε η Χαρούλα του ΣΦΥΡΙΖΑ και της αλητο αριστεράς για τα μούτρα της . Έχει βολέψει όλο το σόι της στο Δημόσιο και περνάνε καλλά . Οι μαλάκες που την ψήφισαν φταίνε και την πληρώνουμε όλοι . Οι επώνυμοι Χολαργού είναι ένα μάτσο χάλια όλοι τους με πρώτους τους Παπαγιώτες . Στις επόμενες εκλογές γεμίζουμε τις κάλπες με άκυρα ψηφοδέλτια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λεφτά για τους λαθρο ισλαμιστές εισβολείς έχουν τα καθάρματα της αριστεράς για τους Έλληνες άνεργους και μη προνομοιούχους δεν έχουν τα μιάσματα του συριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ . ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ . ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ . ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ . ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με τι μούτρα θα ξανάρθει στον Χολαργό;
    Με τα ίδια που έρχεται μέχρι τώρα.
    Ο Αλέξης δηλαδή, με τι μούτρα ήρθε και ξαναψηφίστηκε και 2η φορά; Με τα ίδια μούτρα της 1ης φοράς δεν ήρθε;
    Φταίει ο Αλέξης που δεν άλλαξε μούτρα;
    Αφού, σου λέει, είναι τόσο βόδια που θα με ξαναψηφίσουν!
    Έτσι και η κυρία Χαρά, με τα ίδια μούτρα θάρθει, θα ξαναπεί τις @@@@@@@@@ που έλεγε και πριν, και μια χαρά θα την χειροκροτούν οι αλληλέγγυοι από κάτω οι οποίοι όλο και θα τσιμπήσουν κανένα φραγκάκι από το στήσιμο των hot spots και... μια χαρά θα είναι όλα.
    Ε... τώρα, αν γίνει και καμιά διάρρηξη, αν σπάσουνε μερικά αυτοκίνητα, αν τρέμεις να κυκλοφορήσεις το βράδυ.... "θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θα το συνηθίσουμε". Έτσι είπε ο κος Μουζάλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχουν κάνει την Ελλάδα ένα τεράστιο στρατόπδο συγκέντρωσης ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ όπου οι θανατηφόρες αρρώστιες θα θερίσουν δεκάδες μικρά παιδιά στον Χολαργό αν η Καφαντάρη φέρει εκατοντάδες Αφγανούς Λαθρομετανάστες στην περιοχή μας . Δυστυχώς δεν υπάρχει κυβέρνηση . ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή